Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5586014 www.bgdnes.bg

Сашка хвърли расото

Фолкпевицата Сашка Васева сложи край на отшелничеството си, научи "България Днес".


Легендарната изпълнителка беше решила да живее в пълна изолация и далеч от всякакви публични изяви, но снощи се завърна към светския живот. Сашка имаше планирано участие в популярна дискотека, а интересът към гостуването й беше огромен, тъй като много рядко може да бъде слушана и гледана на живо.

Реклама


"Хората сякаш не осъзнават, че пускат лъжи и коментират живота ми. Това не е шега работа - това е животът на един човек. Затова взех решение да се отдръпна и да съм далеч от светлините на прожекторите. Най-лошото е, че всичко оказва негативно влияние върху децата ми, а точно тях най-много искам да предпазя", коментира преди време пред "България Днес" изпълнителката на редица вселенски хитове.


Самата тя обаче е признавала, че не може дълго да се задържа на едно място и има нужда от изживявания, които да превръщат живота й в интересно приключение. На няколко пъти фолкпевицата пътуваше до Германия в опит да заживее в Западна Европа, но след това се връщаше обратно в България. Сред предизвикателствата й бяха изнасянето на концерт с оперни арии и курсове по рисуване при Ставри Калинов. Не й се получи обаче и с отшелничеството, тъй като отново бе забелязана в нощно заведение.


"Когато станах майка за втори път, взех решение да се оттегля от публичното пространство и да избягам далеч от светлината на прожекторите. Исках да заживея като обикновен човек и личният ми живот да е само за най-близките ми хора, а не да се обсъжда публично. Въпреки това интересът към мен не спадна и постоянно ме търсят от медиите и се вълнуват от моето положение. Лошото е, че се изписаха много глупости и неверни неща", каза още Васева. И допълни: "От време на време приемам покани за участия, защото не мога да избягам от пълния контакт с почитателите си. Съгласявам се да пея само в конкретни заведения".


"Сашка Васева захвърли расото. Тази пламенна жена не може да живее като монахиня - тя е създадена за забавления и щури купони", коментират нейни яростни почитатели. Самата Сашка е признавала, че преди години е участвала в наистина бурни партита, за които дълго време след това се е разказвало.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама