Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5587279 www.bgdnes.bg

300 лева прибира Ламбо от студент

По 300 лева от всеки кандидат-студент, който иска да пробва късмета си в НАТФИЗ, ще прибере Стефан Данаилов. В края на юли Мастера е обявил консултации за всички, желаещи да бъдат приети в неговия курс. В продължение на 30 часа Ламбо ще даде ценни напътствия на бъдещите артисти.

Записването в курса обаче не гарантира, че някой ще получи запазено място при Мастера, който наесен взима нов клас.
"Могат да се запишат и 200 желаещи да вземат уроци от Данаилов, но цедката е жестока. За толкова малко време той може да даде насоки, но за да влезеш в НАТФИЗ, трябва много работа. Данаилов е човек, който внимателно преценява всеки свой студент. И на десет курса да се запишеш, ако не си добър, просто няма да те вземе", обясняват от театралната академия. Макар и Ламбо да е казвал, че никога не би печелил на гърба на учениците си, той със сигурност ще прибере петцифрена сума от всички желаещи да се запишат на курса.

Реклама


Актьорът дълго умуваше дали да поеме нов клас. Окончателно решението взе през пролетта. Данаилов реши, че въпреки здравословните проблеми, през които премина, той има сили да продължи.
"Мисля, че това е последният ми клас. За съжаление здравословното ми състояние не ми дава възможност да мечтая за нещо следващо. Но да не казвам голяма дума. Така мислех и преди две-три години, но се оказа, че взех още един клас", сподели Ламбо в началото на годината. Именно бившите му ученици са тези, които го убеждават да продължи.


Негови асистенти остават племенницата му Росица Обрешкова и д-р Сава Драгунчев.
За да си върне добрата форма, Данаилов прие и нов ангажимент. Той се снима в няколко епизода на сериала "Столичани в повече". Почти сигурно е, че випускът, който е приет 2016 година, ще е последен за Ламбо. Затова и той е решил да направи най-добрата си селекция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама