Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5602897 www.bgdnes.bg

.bg и “Иноватор” - не едно, а две нови бизнес списания на "Медийна група България"

В тях е цялата истина за веригите - от понеделник

Цялата истина за търговските вериги в България и за търговията с бързооборотни стоки плюс още много любопитни четива за успели предприемачи и бизнеси и за последните технологични новости.

Това съдържат двете нови списания на “Медийна група България”, които ще се продават заедно от понеделник - .bg и “Иноватор”.

Реклама

Върху 192 луксозни страници всички предприемчиви българи, а и всеки, който се интересува от бизнеса, ще намери любопитни четива.

Темата на първия брой на .bg е търговията на дребно в България. Кои са най-големите вериги по пазарен успех, кои българи пробваха да изградят търговски вериги и дали успяха, как се прави успешен магазин за луксозни хранителни продукти и още много материали за ритейла са събрани върху 66 страници.

Освен това читателите ще разберат кои са най-успешните начини да финансират бизнеса си през европейските фондове, какви грешки не бива да се допускат с персонала плюс още безценни данъчни, имотни и финансови съвети, написани от най-добрите български специалисти в областта си.

Списанието “Иноватор” е първият опит в България да се представи на широката публика явлението “стартъп” и как можем да превърнем иновативната си идея в печеливш бизнес с български и чужди примери. Читателите ще научат коя е малката технологична фирма, заплашила империята “Жилет”, как двама млади българи създават мобилно приложение с пазар в Русия и САЩ, също така – как можем да финансираме иновации, плюс много страници за най-интересните технологични новости. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама