Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5606217 www.bgdnes.bg

60 снимки на Десислава Кулелиева в авторската ѝ изложба “Детайлите на София II”

60 снимки върху 32 пана ще бъдат разположени в най-хубавата галерия на открито в София - градската градина пред Народния театър, на 30 юни.

Това е продължението на изложбата “Детайлите на София” на фоторепортерката от “24 часа” Десислава Кулелиева.

Реклама

“В първата част на изложбата (открита през октомври пред Музея за история на София - б.а.) кадрите бяха само от детайли, сега вече има и цели сгради. Така показвам детайлите и в пряк, и в преносен смисъл - веднъж като части от сграда, втория път самата сграда е детайл от града”, обясни Кулелиева.

Тя снима софийските детайли от 5-6 години. Случва ѝ се да спира пред някоя сграда десетки пъти в различни части на деня, тъй като всеки път изглежда различно.

Всички снимки от изложбата са придружени с кратки текстове визитки на сградата. На 2 от тях текст няма - не е успяла да научи нищо за къщите, но пък толкова много са ѝ харесали.

За изложбата на Кулелиева ѝ помагат в. “24 часа”, Столична община, Банка ДСК, “Хай Арт” – агенция за архитектура, проектиране, дизайн и интериорни решения, магазин Lupo, хотел, ресторант и пицария “Еди”, “Грунд 1” ООД, Асоциация на интериорните дизайнери в България и Uva Nestum - Вино и СПА.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама