Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5615425 www.bgdnes.bg

Това е новата Мис България Свят. За първи път в света брат и сестра печелят конкурса за красота

Майката на Луиза Григорова показа нов бюст

За първи път у нас и по света брат и сестра ще представят страната ни на световния конкурс "Мистър и Мис Свят" тази година, стана ясно вчера след избора на победителката в надпреварата "Мис България Свят", видя "България Днес".


26-годишната Галина Михайлова стана първа сред 17 участнички на бляскава церемония в клуб "Ялта" миналата вечер. Красавицата е по-голяма сестра на класиралия се само преди дни на първо място на конкурса "Мистър България Свят" Калоян Михайлов. Тя ще ни представи на най-големия конкурс за красота в света "Мис Свят 2016 Америка".

Реклама


Жури в състав проф. Людмил Стайков, Мис Вселена България 2013 и Мис България Свят 2015 Венета Кръстева, шефката на модна агенция "Ивет фешън" Ивет Григорова, художникът Ставри Калинов, "Мис Македония 2015" Дунавка Трифоновска и "България Днес" избраха Галина Михайлова, която впечатли с височина 1,79 см, с лъчезарната си усмивка и богатата си обща култура. Красавицата е завършила в Лондон, бивша професионална тенисистка е, също като брат си, и смята да гради кариера у нас, а не в чужбина.


На партито в клуб "Ялта" сред фойерверки и заря, за да поздравят 17-те финалистки от конкурса, дойдоха още футболисти, волейболисти начело с Теодор Салпаров, манекенки от "Ивет фешън", а шефката им - майката на талантливата актриса Луиза Григорова - Ивет, събра очите на публиката с разкошен бюст и рокля тип "балетна пачка".


Най-скандалната самозванка
у нас - Анита Мейзер

Най-скандалната самозванка бе участничката ни в конкурса "Мисис Свят 2014" Анита Мейзер, който представи страната по възможно най-безславния и трагикомичен начин. Нашенката гордо носеше лентата и короната, но се оказва, че "кралицата на красотата ни" въобще не е печелила официалния конкурс "Мисис България". Организацията на "Мисис България“ и нейната представителка - Меги Савова, заяви, че Мейзер дори не е допусната до участие във вътрешния конкурс, за да се представи в САЩ. Дамата дори се съди с претендентката за най-красива омъжена жена.


Скандали съпътстват всеки от конкурсите за "Мис България" и неговите сателити. В момента обаче лагерите са разпределени и проблеми с лицензите няма.

Момичето на "България Днес":
Инес Петрова

Момичето на вестник "България Днес", Инес Петрова, на 22 години, спечели жури и публика с мерките си 87-60-92 при височина 1,73 см. Красавицата е от Монтана и мечтае да се снима в киното.

Лили АНГЕЛОВА
снимки: Борислав ТРОШЕВ

Реклама
Реклама
Реклама