Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5627460 www.bgdnes.bg

Джим Кери е виновен за смъртта на бившата си

Пикантни подробности около самоубийството на бившата изгора на Джим Кери излизат наяве.
Токсикологичните резултати на Катриона Уайт индикират, че смъртта действително е причинена от предозиране. Според разследващите, които убиват 31-годишната Уайт са притежание на нейният бивш-Джим Кери.

Гримьорката краде неговите предписани лекарства от шкафа под мивката му и ги смесва с различни други хапчета. Брюнетката поглъща коктейл от лекарства включително Зофран, Пропанол, Перкоцет и Амбиен. Тялото на ирландската козметичка и гримьорка е намерено четири дни по-късно в наетия от нея апартамент в Лос Анжелис, където тя живее сама до фаталният 28 септември миналата година. Четири дни преди смъртта си, Катриона поства следното в Туитър: "Излизам от акаунта си. Надявам се да съм била светлина в живота на най-скъпите и близките си. На вас всички". Дни преди самоубийството си ирландката къса с Джим Кери, а само няколко часа преди Катриона да предозира холивудската звезда й изпраща съобщение, в което я пита къде са липсващите му предписани болкоуспокояващи. Катриона игнорира това съобщение, но по-късно двамата водят кратък разговор по Фейстайм. Преди да предозира, Уайт прибира личните си принадлежности и оставя прощално писмо за Кери, в което пише "Моля прости ми. Не съм за този свят".


Уайт се запознава с Джим Кери през 2012 година и двамата започват нестабилна връзка, която продължава 3 години. Приятели на Уайт споделят, че гримьорката става зависима от актьора и депресирана без него. Катриона спира да яде и да спи по време да временна раздяла на двамата през 2013 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама