Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5628723 www.bgdnes.bg

“Мегадет” от вчера са в София, днес забиват в зала “Универсиада”

“Мегадет” са вече в София. Метъл бандата пристигна вчера преди обед, а тази вечер забива в зала “Универсиада”.

Входовете за достъп до концерта ще бъдат отворени в 18,30 часа, като първи на сцената ще се качат шведите от Beyond All Recognition, които ще подгреят публиката. “Мегадет” в състав Дейв Мъстейн, вокал, Дейвид Елефсън, бас, Кико Лурейро, китара, и Крис Адлър, барабани, ще излязат в 21 часа.

Реклама

Заедно с бандата пътува и дъщерята на фронтмена - Електра. Едва 18-годишна, тя вече гради музикална кариера. До последно обаче се пази в тайна дали и тя ще излезе пред публиката,

за да изпълни

кавъра на хита

на групата I Thought I Knew It All, който младата певица записа неотдавна.

“Мегадет” е на турне с последния си албум Dystopia, който се появи на 22 януари. В записите и в сегашните концерти дебютно се включи новият китарист Кико Лурейро. Другият нов член е барабанистът Крис Адлър.

Американските музиканти са сред легендите в световния траш метъл. Събират се през през 1983 г. в Сан Франциско. Създател, основен композитор и лице на бандата до днес е Дейв Мъстейн. За своята над 30-годишна история групата има издадени 15 студийни албума с над 50 милиона продажби по цял свят. Сред най-големите ѝ хитове са Symphony of Destruction, Hangar 18, Peace Sells,хHoly Wars... The Punishment Due”.

Дейв Мъстейн и компания ще останат у нас още една нощ. Утре те ще отлетят за Турция, където на 10 юли е следващият им концерт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама