Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5634472 www.bgdnes.bg

Тейлър Суифт показа осмото си гадже от 2008 година насам

Фенове се питат дали чувствата на звездата към Том Хидълстън са истински

Американската кънтри изпълнителка Тейлър Суифт и тази година по традиция отбеляза националния празник на САЩ със звездно парти в имението си в Роуд Айлънд. На 4 юли тя покани Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които в момента очакват второто си дете, моделите Карли Клос и Джиджи Хадид. На блясковото парти дойде и британският актьор Том Хидълстън, с когото Суифт се събра по-малко от месец, след като приключи връзката си със звездния шотрандец - известния продуцент и диджей Калвин Харис.

Реклама

Певицата и шотландецът се запознават през март миналата година и бяха гаджета 15 месеца. Докато бяха заедно, двамата дори оглавиха класация на “Форбс” за най-високоплатена звездна двойка, като състоянието им бе оценено на 146 млн. долара. Също като тогавашната си половинка Тейлър, Харис се издига сам в тези среди – разпространява парчетата си онлайн и само за няколко години успява да натрупа милиони, печели няколко награди “Грами” и чупи един от рекордите на Майкъл Джексън.

Краят на отношенията му със Суифт стана водеща тема на американските таблоиди, които тиражират различни версии за възможните причини. Накрая Харис прекрати мълчанието си по темата с публикация в туитър: “Единствената истина е, че

връзката приключи.

Това, което остана,

са многото любов

и уважение”

Суифт показа, че е съгласна, като копира съобщението в личния си профил.

Това изявление обаче подозрително изчезна от страницата на шотландеца, след като певицата започна да афишира връзката си с британеца Том Хидълстън, познат на българската публика най вече с ролята си на злодея Локи от фантастичната трилогия “Тор”. Някои днес го сочат за новия Джеймс Бонд, а Том дори се шегува, че не става за ролята на шпионин, защото покрай Тейлър прекалено много хора ще го познават. Звездната двойка първо се порадва на романтична ваканция в Рим, а след това посети майката на актьора в Англия.

На партито по случай 4 юли само преди седмица Суифт и Хидълстън демонстрираха любовта си, като носиха временни татуировки с инициалите на другия, спускаха се по огромна водна пързалка, хванати за ръце, публикуваха снимки заедно в социалните мрежи. Той облече тениска с надпис I heart T. S.? (“Обичам Т. С.”).

Докато феновете жадуват именно за такива детайли от личния им живот, критиките също не закъсняваха. Потребители в туитър определиха романтичните фотоси като “смехотворни” и “изфабрикувани” и изразиха съмнения за

истинските чувства

Реклама

на Суифт и

Хидълстън

Скорошна статия в списание “Тайм” разкритикува и традиционните събирания на националния празник, които Суифт организира вече няколко години подред, като “досадни” и изтощителни, но внимателно замислени, така че да поддържат бляскавия ѝ имидж.

От друга страна, Харис, бившият приятел на Тейлър, също не остана безразличен към нейните изяви и ѝ отвърна, като премахна общите им снимки от публичните си профили. Той отпразнува националния празник в Малибу, заобиколен от приятели и пищна блондинка, която поразително прилича на друго негово предишно гадже – певицата Рита Ора.

В същото време не спира да жъне успехи в кариерата си на диджей и продуцент. Последният му общ проект с Риана, завършен през април, мигновено стана хит и е в челната десетка за най-популярни песни в платформата “Спотифай”.

Предстои да

разберем дали

раздялата с

шотландския

продуцент

ще стане тема

на някоя от песните

на Суифт

През годините многобройните ѝ увлечения и раздели вдъхновяват любими на амерканските ѝ фенове балади като Forever and Always (“Сега и завинаги“), посветена на фронтмена на групата “Джонас Брадърс” Джо Джонас, и 7-минутната Dear John (“Скъпи Джон”), в която звездата изразява разочарованието си от връзката с певеца Джон Майър.

Списъкът с любовните ѝ завоевания включва още актьорите Джейк Джилънхол (“Планината Броукбек”, “Еверест”) и Тейлър Лаутнър (познат като върколака Джейкъб от тийн сагата “Здрач”), както и Конър Кенеди – наследник на влиятелната фамилия, с когото почти стигат до олтара, и Хари С.

По всичко личи, че

любовта не пречи

на кариерата

на Суифт,

дори напротив. Певицата грабва цели три награди “Грами” за 2015 г., сред които и “Албум на годината” със своя “1989 ”. Това е второто й такова отличие след успеха на Fearless през 2009 г. Стойността на албумите й е оценена на малко над 250 млн. долара, което й отрежда място в класация на най-богатите жени, изградили сами кариерата си, публикувана през юни тази година в престижното бизнес издание “Форбс”.

Реклама
Реклама
Реклама