Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5645940 www.bgdnes.bg

Крисия в отпуск до септември

Детето чудо на българската музика Крисия е в платен отпуск от "Шоуто на Слави" до 1 септември. Това разкри пред "България Днес" нейният баща - бизнесменът Марин Тодоров.


"Лично Слави Трифонов разпореди Крисия да си почива дълго, за да има сили за новия сезон. По време на почивката тя получава заплащане, така че откъм финансовата страна от предаването са изключително коректни", разкри таткото на симпатичната изпълнителка.

Реклама


Неяснотата около съдбата на "Шоуто на Слави" продължава да витае, като не е ясно дали ще продължи да се излъчва в ефира на Би Ти Ви, или ще продължи в някоя друга телевизия. "България Днес" научи, че до края на юли Трифонов ще събере целия си екип, за да даде, макар и малка, яснота за това, което предстои да се случи през есента. Слави умишлено иска срещата да се проведе преди началото на август, когато подопечните му ще пътуват за летните си почивки. Самият Трифонов преди време призна, че има неяснота около бъдещето на предаването му и изходът от преговорите ще реши много неща специално за него. Веднага това провокира интерпретации, че ще означава влизането на телевизионния водещ в политиката. Той обаче отказва да даде категоричен отговор по темата.


"С Крисия не знаем каква ще е съдбата на предаването. Никой нищо не ни казва, а и ние не питаме. Предполагам, че някой ден ще получим телефонно обаждане, в което да ни бъде разяснено за какво трябва да се подготвяме. Единственото сигурно засега е, че Криси ще си почива до 31 август включително", каза още Тодоров.


Малката певица и семейството й в момента са на почивка в Златни пясъци, където ще останат до събота. В неделя по-малката сестра на Крисия - Марина, ще бъде кръстена в църква във Велико Търново и семейството ще отпътува към старата столица. Най-голямата радост на малката изпълнителка по време на почивката в Златни пясъци била скачането с детско бънджи, като при изстрелването с ластиците правела по няколко салта едно след друго.


В началото на август Крисия и семейството й поемат към Царево, където отново ще са на почивка до средата на месеца. Плановете са да се отдадат на пълен релакс, тъй като откритието на Слави Трифонов няма планирани никакви професионални ангажименти. Едва на 4 септември има заявка за концерт, но дотогава ще може да се наслади на лятната си отпуска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама