Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5658781 www.bgdnes.bg

Лейди Гага иска "почивка" от годеника си

Лейди Гага и годеникът й, актьорът Тейлър Кини се разделят след 5-годишна връзка.

Източник близък на певицата съобщава, че двамата си "взимат почивка" без да дава допълнителни подробности. Поп иконата е забелязана без годежния си пръстен миналата седмица в Малибу докато Тейлър сам отпразнува 35тия си рожден ден.

В последно време двойката не се явява заедно на публични събития или в социалните мрежи. Гага постна снимка на двамата в Инстаграм и сподели, че с Тейлър вярват, че са сродни души и споделят любовта си, но имат нужда да си вземат почивка един от друг. "Ние сме обикновени хора, които се обичат," пише тя. Гага и Тейлър се запознават през 2011 г. на снимките на видеоклипа на певицата "You & I".

4 години по-късно, Тейлър предлага брак на Лейди Гага на празника на влюбените  Св. Валентин. Не е ясно кой е инициаторът на раздялата и дали Гага е върнала годежния си пръстен на Кини, но певицата признава, че й е трудно да поддържа продължителна връзка, защото или партньорите й се смущават от популярността й, или им е трудно да приемат сексуалната й разкрепостеност и бисексуалност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама