Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5677524 www.bgdnes.bg

Секси тяло показа жената на Лукарски Министершата сама на почивка, докато мъжът й работи

Ултракъса и полупрозрачна рокля и стройни бедра разходи по морето съпругата на икономическия министър Божидар Лукарски - Ива. Министершата събра очите на плажуващите с атрактивния си тоалет преди броени дни, след като напусна столицата в търсене на отмора край морето. "Рокля за гмецане" нарече на шега самата Ива тоалета си, който не остави много на въображението на гларусите, обикалящи плажната ивица. С фотос на съблазнителния тоалет Ива опроверга слуховете, че е напълняла след сватбата - краката й събраха очите на половината Черноморие, а липсата на тен показа, че министершата отскоро е в отпуска.
Красивата Ива шашардиса пуританите заради провокативния тоалет, още повече че е и без съпруга си на почивка, научи "България Днес". Икономическият министър Божидар Лукарски също се пече, но в столичните жеги и на правителствени заседания и срещи с инвеститори. "Съпругът ми е примерен, на работа е в София", похвали половинката си и самата Ива. Младоженката, която е съпруга на лидера на СДС едва от два месеца е на море само с любимото си йорки - териерчето, герой на сватбената церемония в бургаския хотел "Приморец", където животното бе облечено като почетен гост в смокинг. След сватбата обаче Ива и Лукарски поставиха своеобразен рекорд за младоженци, прекарали най-малко време заедно.
Романтичният уикенд на морето след церемонията не бе последван от меден месец, а малко след това Ива замина за САЩ и остави съпруга си в България да бори икономическия растеж. Зад океана министерската половинка изкара близо месец, където също уговаряше тамошни компании да инвестират у нас. Сега пък Ива решила да отмори без Лукарски на морето, тъй като министърът имал твърде много работа. През август обаче било възможно двамата да си отпочинат заедно, тъй като министрите имат право на отпуска, въпреки че правителството ще продължава заседанията си. По нареждане на премиера Бойко Борисов обаче надали някой от подчинените му в кабинета ще си позволи воаяж в далечна дестинация, научи "България Днес". Борисов разпоредил министрите му да са на разположение, ако случайно възникне някаква извънредна ситуация като в Турция, която засяга пряко страната ни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама