Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5705615 www.bgdnes.bg

Риалити героят Пламен Богданов: Джена не ме интересува!

Пламен Богданов е на 23 години, от Пазарджик, където живее до 11-годишна възраст. Оттогава досега живее в София. Занимава се известно време с футбол и фитнес. През 20015 година става част от риалити форматите Big Brotherа и VIP Brother, след които името му беше свързвано с популярните фолкпевици Преслава и Джена. За кратко време придоби голяма популярност в медиите, гостува в много телевизионни предавания и беше тиражиран по всички заглавия в медиите. В момента снима сериал, на който е продуцент, а през летните месеци името му се забърка в редица скандали.

- Пламене, в медиите се появи новината, че ще участваш в клип на Цеца Величкович. Вярно ли е? Как дойде поканата?
- Знам, че сърбин, представящ се за част от екипа на Цеца, се е свързал с моя пиар Георги Гюзелов. Имало е разговор между тях, в който е бил повдигнат и въпросът за евентуално мое участие в неин клип. Не мога да дам повече подробности, защото разговорите ги води пиарът ми. Георги е получил покана да пътува до Сърбия през следващата седмица, така че се надявам до края на месеца да имаме яснота дали интересът е реален.
- Често си обстрелван от зложелатели, че си правиш пиар на гърба на други известни личности. В това те обвини наскоро и плеймейтката Светлана Василева. Защо се стигна до скандал с нея?
- Всъщност с цялата ситуация се запознах седмица по-късно, когато Светлана е дала интервю. Направиха ми впечатление доста интересни неща. Едва минута след публикуването на статията Светлана е започнала да отрича навсякъде. Това може да ни говори само едно - ако Светлана не е знаела предварително, че ще излезе подобна публикация, то вероятно има абонамент за всички вестници и списания и получава известие на телефона си веднага щом се напише нещо за нея. Ако бях тръгнал да си правя подобен пиар, със сигурност нямаше да е със Светлана. Такива като нея, които стават миски и нямат никакво развитие и реализация след това, излизат на година по десет. Тази година отново има няколко нови миски, защо не съм си правил пиар с тях например? Или пък с жена, която е за пример в обществото, жена която буди възхищение у хората, когато чуят името й? Светлана е една от многото и по никакъв начин не изпъква и определено не представлява интерес за мен.
- Още от "Биг брадър" те набедиха, че продаваш тялото си. Сега пишат, че си жиголо на родното Черноморие. Как те карат да се чувстваш тези слухове?
- Откакто съм на морето, се изписаха толкова много неща, че щях да се изненадам, ако не бяха написали, че съм жиголо. Дори бих се обидил, ако пропуснат тази клюка. Иначе, ако практикувах тази професия, със сигурност нямаше да го правя в България, защото тук съм лесно разпознаваем, а и се печели в пъти по-малко, за разлика от страните на Запад. Иначе на такива гледки се нагледах в Слънчев бряг, че на моменти дори ми е жал за тези хора. Става въпрос за популярни мъже, които в публичното пространство са големи мъжкари, а тук тичат след богатите чичковци. За момичетата е ясно. Не искам да назовавам имена, те си знаят.
- Беше арестуван това лято в Слънчев бряг. Какво се случи, че се озова пред районното?
- Никога никъде не съм бил арестуван. Това нещо съвсем спокойно може да се провери. Сам отидох до полицията, тъй като за няколко дни бях спиран и проверяван няколко пъти и реших да отида, за да разбера дали има нещо срещу мен, или е просто случайност. Хората там съвсем професионално ми обясниха, че мерките за сигурност са завишени заради инцидентите в началото на сезона и няма нищо спрямо мен.
- По всичко личи, че това лято е изпълнено с много и различни емоции. Оказа се, че си наел охрана. Защо?
- Да, наистина лятото ми е изпълнено с положителни емоции и си прекарвам ваканцията страхотно, получавам страхотно отношение където и да отида. Учудващо все още има хора, които ме спират по улицата и ми се радват, общувам с такива, които ме зареждат с положителни емоции. Нека да не отдаваме голямо значение на това дали ходя с охрана, дори и да е така, не виждам какво лошо има в това. В наши дни е нещо съвсем нормално.
- Наближава новият сезон на "ВИП брадър". Получи ли покана за участие и смяташ ли да влезеш?
- На този въпрос нямам право да отговоря с конкретика, защото мисля, че все още имам действащ договор с продукцията и не мога да коментирам каквото и да е било около формата. Единственото, което ще кажа, е, че нямам търпение да започне.
- Как върви подготовката за криминалния сериал, по който работиш? Има ли развитие?
- Развитието на филма върви изключително добре, изненадан съм колко хубаво се получават нещата. Тук е мястото да изкажа и огромни благодарности на целия ми екип, удивен съм от тях. Вече имаме и готов трейлър, който ще пуснем до няколко дни. Надявам се на положително развитие и относно преговорите за правата и излъчване на сериала. Доста хора подценяват свършеното от мен и екипа ми, но накрая доста ще се изненадат от това, което ще видят.
- Малко след сватбата на Джена написа във Фейсбук, че вместо покемони ти можеш да ловиш канари. Да не си получавал заплахи от семейството на певицата, след като се писа, че сте били любовници?
- Ами тайничко си мечтая някой да създаде и игра, в която да ловиш канари, а не само покемони, защото те не са ми интересни. Канарите са ми любимите птички. Майка ми скоро ще има рожден ден и мисля да й подаря две канарчета. Колкото до Джена и нейния съпруг, не съм получавал заплахи, а и няма за какво. Те си имат техен живот, аз имам мой. Дори не ходя в заведенията, в които тя има участие, за да не излиза така, че съм там, за да търся скандал, или пък че съм отишъл да ги дразня. Тук е моментът да ги поздравя за сватбата и да им пожелая дълъг и щастлив съвместен живот.
- Намери ли вече мечтаната половинка?
- В личен план се чувствам добре, щастлив и обгрижван съм. В предишни мои интервюта си позволявах да конкретизирам има или няма човек до мен, но вече не искам да го правя, дори и да има такъв човек. Искам да я предпазя от целия цирк, да й дам спокойствие, да не я подлагам под излишно напрежение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама