Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5706727 www.bgdnes.bg

Оцветяваш книжка с картинки, получаваш еконаграда

Книжката е безплатна и излиза с неделния брой на “24 часа”. Който я върне оцветена, може да спечели от томбола.

Пейзажи, растения, както и някои от защитените видове животни на земята - ето такива са картинките в книжката за оцветяване “Яко е да си еко”. И тя не е предназначена само за деца.

Реклама

Напоследък психолози откриха, че оцветяването на книжки действа много успокояващо на възрастните и е успешна терапия срещу стреса. Така дадоха разрешение на големите отново да се върнат към детските занимания.

Точно такава книжка е и “Яко е да си еко”, която се разпространява безплатно с утрешния брой на в. “24 часа” (14 август). Който я вземе, има шанса да спечели награда от томболата, която ще бъде разиграна между участниците.

Книжката е част от кампанията “Яко е да си еко”, чиято цел е да приучи децата да живеят чисто и екологично, а чрез тях - и техните родители. Затова се издава с помощта на Министерството на околната среда и водите, вестник “24 часа” и Книгоиздателска къща “Труд”.

Изпратете вашите оцветени книжки на адрес: 1504 София, бул. “Цариградско шосе” 47, издателство “Труд”, до 15 септември 2016 г. Подготвените изненади са впечатляващи еконагради, осигурени от Министерството на околната среда и водите.

Книжката не е предназначена за самостоятелна продажба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама