Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5708366 www.bgdnes.bg

Майли Сайръс с роля в първия телевизионен сериал на Уди Алън

Певицата засега е единствената звезда от “Дисни”, която работи с великия режисьор

Скандалната певица и актриса Майли Сайръс е част от актьорския екип на първия телевизионен сериал на Уди Алън “Криза в шест действия” (Crises in Six Scenes). В него изпълнителката на Wrecking Ball ще си партнира с 80-годишния режисьор, който не за първи път участва като актьор в свой проект, и с 84-годишната комедийна звезда Илейн Мей.

Реклама

Този път Уди Алън ще заложи на комедията и забавните сцени. Сериалът ще се излъчва по “Амазон”, като премиерната дата е 30 септември. “Криза в шест действия” ще има само един сезон. Според Уди Алън “това не е продукция, която може да продължи вечно”. Той твърди, че работата по сериала е много трудна, и е съжалил в момента, когато се е захванал с него.

От заглавието на новия проект става ясно, че ще съдържа шест епизода, които ще разказват една история. Те ще бъдат по 30 минути. Изглежда сякаш “Криза в шест действия” ще бъде малко лаконичен, но това е без значение, ако сюжетът на продукцията е добър.

Действието в сериала се развива по време на политическия смут в САЩ през 60-те години на миналия век. Тогава обществото в Америка протестира против войната във Виетнам. Започва и движението за равноправие на чернокожите. Феминистките заемат твърди позиции относно правата на жените и сила набират младежките движения.

В такова бурно време един белокос старец влиза в бръснарница и иска да му подкъсят малко косата. Отговорът на бръснаря обаче е: “То няма как и да я подкъся много.” Примирено старикът отвръща, че знае, но изважда от джоба си снимка с надеждата косата му да бъде оформена като тази на красавеца от фотото. Бръснарят обаче не смята да залъгва клиента си.

“Мога да работя

върху косата ти

Реклама

10 години, но пак

няма да приличаш

ни най-малко на

Джеймс Дийн”

И все пак хваща ножиците и започва да си върши работата. Това е сюжетът само на една минута от сериала. Трейлърът към него беше пуснат едва преди няколко дни. Актьорът, който играе стареца, е самият Уди Алън, а бръснарят е Макс Касела.

Действието в продукцията се развива около едно обикновено семейство от предградията. При него идва неочакван гост. Според повечето слухове това е героинята на Майли Сайръс.

Имайки предвид, че този гост преобръща живота на семейството с главата надолу, можем да предположим защо името на скандалната актриса е обсъждано точно за тази роля.

Със сигурност обаче знаем, че Майли е част от актьорския състав на сериала.

Още в началото на годината тя сподели снимка в социалните мрежи, с която оповести, че ще участва в нов филмов проект. “Мислех, че през 2016-а ще почивам, но този

портрет на Уди Алън

виси над леглото ми

от няколко години

и се взирах в очите му, когато получих обаждане с покана да се присъединя към каста и да се снимам с жестоката Илейн Мей и самия пич!”

Режисьорът на “Полунощ в Париж” се среща лично със Сайръс на снимачната площадка на сериала. Преди това децата на Уди Алън гледали шоуто “Хана Монтана”. Той забелязал таланта на младата актриса още тогава. Кариерата ѝ на певица впечатлява дори повече 80-годишния американец и го убеждава, че тя е подходяща за ролята в сериала му. Майли е първата звезда от “Дисни”, която работи заедно с великия режисьор.

Сайръс от известно време си беше взела почивка от телевизионните продукции. Най-запомняща се беше ролята ѝ в тийнейджърския сериал “Хана Монтана”. В него тя играе себе си, но води двойствен живот - от една страна, е нормално момиче, а от друга, е попсензацията Хана Монтана. Част от сериала е и бащата на звездата Били Рей Сайръс, който и във филма играе неин татко. Последната ѝ голяма изява на малкия екран е през 2012 г., когато участва в сериала “Двама мъже и половина” в ролята на бъбривата Миси.

За да снима с Уди Алън, Майли ще трябва да сложи дълга руса перука и да носи дрехи, типични за едно хипи от края на 60-те години на XX век. Не това обаче е стилът, който поддържа звездата. В последните години не остана и помен от невинната актриса на “Дисни”. Сайръс заложи на провокативния външен вид и поведение. Живото ѝ представление по време на музикалните награди през 2013 г. предизвика вълна от порицания срещу младата изпълнителка. Тогава тя се усукваше в туъркинг (танц с въртене на дупето - б.а.) пред много по-възрастния от нея певец Робин Тик.

На червения килим по време на наградите на MTV миналата година Сайръс се появи с рокля, която оставяше твърде малко на въображението.

Реклама
Реклама
Реклама