Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5708808 www.bgdnes.bg

"Докосване" е новата обещаваща книга от авторката на бестселъра "Пчелата" - Оура Лов

Книгите на Оура Лов докосват душата и те свързват с нея, за да си спомниш кой си. След успешният дебют с книгата „Пчелата” сега всеки знае, че тя е българка.Нашумялата писателка Оура Лов издаде втори роман, който още по-силно провокира. От днес 15 август издателство "Бард" започва разпространението на новата книга на Оура Лов. Заглавието, с което романът ще се появи на бял свят, е "Докосване". Както подсказва името, също толкова дълбок емоционален заряд носи и всяка следваща страница от книгата. По думите на самата Оура историята в "Докосване" е създадена "за душата ти".


Една млада жена ще търси женското у себе си, за да бъде докосната от любовта. Докато всеки спори и отстоява свои истини, писателката разбърква всички познати до момента идеи и пита читателите: коя е вашата истина?

Реклама


Историята на романа е пропита от усещане за пърхащи ангели, които те докосват само докато държиш книгата.


Може ли една катастрофа да преобърне живота на човек? Нужно ли е да се случи нещо трагично, за да откриеш истинския смисъл на живота? Бог е проявен в човек и всичко останало, което съществува. В книгата авторката ни уверява, че Бог е само любов и всички несгоди идват от нашите мисли- свободната ни воля и емоции, които всъщност ни правят хора.


Кой е обектът на твоята любов? Възможно ли е да си се влюбил в ангел? Погледни в очите не любимия и виж светлата му страна. Би ли обикнала една необикновена жена човек, който е презадоволен, разглезен бизнесмен, обсебен от работа си, затънал в оргии и запои след всяка успешна сделка? Кой всъщност е любимият човек до теб? Ангела ли виждаш в него или демона?


Всички отговори на тези въпроси ще откриете в книгата „Докосване”, която може да получите с автограф тази сряда 17 август от 18,30ч. в книжарница "Гринуич" в София, вход бул. „Витоша“ 37 и ул. „Солунска“ 21


Ако не успеете да дойдете на срещата с Оура Лов, книгата може да поръчате от тук

Реклама
Реклама
Реклама