Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5715729 www.bgdnes.bg

На 21 август Бургас посреща най-голямото Грил-събитие за цялото семейство „COCA-COLA CHILL & GRILL“

Над 15 000 души посетиха 3-те изминали издания на събитието, част от инициативата на Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно, заедно с най-обичаните дами в кулинарията у нас

Тази неделя в Бургас хиляди жители и гости на града ще бъдат изненадани с редица активности за малки и големи, приятна музика и не на последно място – с вкусна храна. Като част от инициативата на Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно в Морската градина на града (пред Пантеона) ще бъде обособена специална грил-зона, която ще посрещне своите гости от 10:00 до 22:00 часа, давайки им възможност да приготвят сами грил-изкушения, заедно със семейство и приятели. Бургас е четвъртият град домакин на най-голямото грил-събитие за сезона, в което до момента са взели участие близо 15 000 души.

Реклама

Специално обособена Coca-Cola Chill & Grill зона ще посреща своите гости през целия ден и ще зарадва семействата както с приятни забавления за малки и големи, така и с полезни и ценни кулинарни съвети на четири от най-популярните дами в кулинарията у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Красивите дами ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-изкушения. Кулминацията на събитието ще бъде специално организирано състезание, в което всяка от прекрасните кулинари ще влезне в оспорвана грил-битка, заедно с помощници от публиката.

Актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а за най-малките ще бъдат подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности. В края на деня концерт с младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ ще допринесе за още по-приятната лятна обстановка. Хубавата музика и добро настроение ще бъдат гарантирани. След края на инициативата #ДаСеХранимЗаедно избрани късметлии ще могат да участват във вълнуващо преживяване – вечеря в небето с панорамна гледка, на 11 септември 2016 г. в София. Те ще бъдат издигнати на 40 метра над земята за една незабравима вечеря.

През месец юли 2016 г. грил-събития Coca-Cola Chill & Grill се проведоха в Ямбол, Стара Загора и Варна, като част от инициативата #ДаСеХранимЗаедно. След Бургас Coca-Cola Chill & Grill ще се проведе и в София, където посетителите също ще могат да приготвят храна по свой вкус заедно със своите семейства, приятели и близки и да се насладят на кулинарните изкушения, приготвени от Сандра, Ани, Ваня и Даниела в компанията на най-освежаващата напитка на лятото. Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани заедно около масата. Именно за това Coca-Cola Chill & Grill обединява цялото семейство и дава възможност на хората да прекарват свободното си време заедно с приятели и близки, приготвяйки храна на открито в специално обособени грил-зони.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама