Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5744238 www.bgdnes.bg

Деси Цонева ще е водеща на Седмицата на модата в София

Дъщерята на Жени Живкова - Андреа, ще

покаже първата си самостоятелна колекция

Деси Цонева, дъщерята на Димитър Цонев, който си отиде от този свят преди малко повече от седмица, ще бъде водеща на една от вечерите на Седмицата на модата в София. Поканата е получила отдавна и ще изпълни ангажимента си.

Освен като журналист тя има опит и като водеща на модни събития. В тази роля влезе на конкурса “Мистър България” в средата на август.

Реклама

Неин партньор на сцената ще бъде Теодор Тодоров. Двамата ще представят дефилетата в четвъртата вечер от събитието. Софийската Седмица на модата ще бъде от 12 до 16 септември в зала EFE на хотел “Маринела”.

На 15 септември своя дебют пред публиката ще направи дъщерята на Жени Живкова - Андреа Стефанова. Тя вече е показвала отделни свои тоалети, но за първи път ще направи самостоятелно ревю. Освен че е наследила таланта от майка си, тя учи и моден дизайн в лондонския филиал на института “Марангони” - един от елитните университети в Европа.

Първият ден от дефилетата е посветен на световни марки, които имат представителства у нас. На следващия ден манекените ще покажат последните колекции на български дизайнери.

Третият ден е за висшата мода. Тогава на подиума ще се видят идеите на наши и чужди дизайнери от високия клас. Новите имена ще имат възможност да дебютират със своите творения на 15 септември. Последната галавечер, когато ще е финалът, е оттредена за гости от световната мода, както и за най-добрите български автори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама