Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5746899 www.bgdnes.bg

Мадам Мулти с нови 300 кубика за среща с актьора Дарина Павлова опасно близо до Белмондо Първа се записала за вечеря с френската звезда

Актрисата продуцент Дарина Павлова е първата, с която ще се види 83-годишният великан в професията си - Жан-Пол Белмондо, в последната вечер на филмовия фестивал във Венеция, който вече тече на Апенините, научи "България Днес" от светския италиански сайт Gossip Italiano.
Нашенската хубавица проучила програмата на Жан-Пол и се записала под щ1 в списъка на отбрани хора, с които френската звезда ще се види на специална вечеря, на която ще се нищят бъдещи филмови проекти, разбра вестникът ни. По принцип участниците в такива събития заплащат солидна сума, за да попаднат в списъка с гостите. Не е известно с колко се е бръкнала за честта да бъде на една маса с Белмондо Дарина Павлова. Човекът, помогнал на мадам Мулти да осъществи срещата с една от иконите на френското кино, е италианският продуцент Паскал Виседомини, кинаджията, довел у нас всички холивудски актьори, снимали се в "Непобедимите", пише италианското издание.
"Дарина е много впечатлена от френската звезда. Освен че може да й съдейства да направи популярно българското кино, тя е решила и да го запознае с българските участници във фестивала", обясниха приятелки на Павлова, дошли до Венеция да се видят с нея и да обменят инфо за софийските клюки. Според тях напоследък Дарина е станала още по-секси, след като добави нови 300 кубика в двете си гърди и повдигна брадичка с иновационна процедура. За нея нашенката се бръкна с повече от 5000 евро в прочута американска клиника. Веднага след освежаващата манипулация Дарина се похвали с новия си вид първо на българската си приятелка Марта Вачкова, а след това я щракнаха и международните папараци в Боровец, където дъщеря й Паула бе организатор на йога фестивал.
Именно докато бе у нас, Дарина се срещна и с Нина Николина, народната певица, която участва във филма "Белгийският крал", който само преди ден бе представен на фестивала във Венеция. Продуцентката обещала, че ще помогне на създателите на продукцията да ги популяризира по света и да ги запознае с първите в кинобранша.
И наистина, вчерашното излъчване на българското участие във Венеция предизвика истински фурор в официалната програма на 73-ия международен фестивал. Филмът "Белгийският крал" е продукция на България, Белгия и Холандия, а режисьори и сценаристи са Петер Бросенс и Джесика Удуърт. Историята е посветена на Николас III, който е на официално посещение в Истанбул, когато държавата му Белгия се разцепва. Той незабавно трябва да се върне у дома, за да спаси кралството си. Но поради слънчева буря въздушното пространство е затворено, а всички комуникации са прекъснати. Няма самолети. Няма телефони. С помощта на британски кинорежисьор и български фолклорен ансамбъл кралят и свитата му успяват да преминат границата инкогнито. В ролята на краля е белгийският актьор Петер Ван ден Бегин, а българинът Валентин Ганев играе зам.-шефът на турските тайни служби. Нина Николина се превъплъщава в ролята на българската фолклорна певица Ана, която печели сърцето на белгийския крал. Във филма участие взимат още хоровете ни "Мистерията на българските гласове", "Филип Кутев" и квартет "Славей".
На тазгодишното 73-то издание френският актьор Жан-Пол Белмондо и полският режисьор Джерзи Сколомовски ще бъдат наградени за цялостен принос, а със специални прожекции ще бъдат възпоменати режисьорите Майкъл Чимоно и Абас Киаростами, които починаха този месец.
"Белмондо продължава да е истинска сензация. Той е от големите актьори, с чийто филми съм израснала. За мен ще е чест да се видя с него", коментира Дарина Павлова пред италианската преса желанието си да се види със звездата на френското кино.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама