Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5748919 www.bgdnes.bg

Мутафова кани Албена Колева и Ненчо Илчев на сцената

"Избрала съм нови актьори, с които ще продължа да играя в постановката "Г-жа Стихийно бедствие", но още е под въпрос участието ми в турнето в Канада и САЩ." Това сподели голямата актриса Стоянка Мутафова, която продължава да е в конфликт с колегите си Адриана Андреева и Николай Атанасов-Шуши. С тях актрисата дели сцена повече от 20 години по турнета.
"Не е виновна дъщеря ми, че вече не "мелим брашно" с Адриана и Шуши. Муки просто си каза мнението, а аз смятам, че вече нямам място на една сцена с тях", каза още Мутафова. Веднага след това 94-годишната актриса обсъдила възможността да играе "Г-жа Стихийно бедствие", но с други колеги - Албена Колева и Ненчо Илчев. "Двамата са много сладки, талантливи хора. И аз дадох благословията си на мама да играят заедно", сподели Муки.
Бившата актриса първа нарече предишните колеги на майка й Адриана Андреева и Николай Атанасов-Шуши "харантутници, които живеят на гърба на майка ми". От там тръгна и скандалът, в който Адриана Андреева най-сетне разказа личната си гледна точка. "Между мен и Стоянка нищо не се е случило. Играхме "Г-жа Стихийно бедствие" във Видин и Козлодуй, бяхме в прекрасни отношения и като се прибрах в София, на другия ден видях интервюто на Муки, в което тя заявява, че ние с Николай Атанасов-Шуши сме изсмуквали средствата на майка й като кърлежи. Това беше ужасен удар за мен, защото цял живот съм изкарвала парите си честно, с труда си. Никога не съм изоставяла Стоянка след обира. Дори я съпроводихме до тях, за да не припадне, ако види обраната си къща, а тя каза: "Е, Муки, обедняхме". Обидена съм от цялата ситуация, няма да пътувам на турнето в Канада и САЩ и не смятам повече да говоря по темата", сподели Адриана Андреева.
Според планираното спектаклите трябва да се проведат в Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Монреал и Торонто, а заминаването от България е на 21 септември.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама