Ути Бъчваров: На екрана съм такъв, какъвто и в живота
"Най-напред бях чирак в мамината кухня. В нашия дом винаги имаше много гости и беше абсолютно нормално аз да се включвам и да помагам в пазаруването, подготовката на храната, приготвянето на зимнина - разказва известният готвач и тв водещ Ути Бъчваров в интервю за в. "Всичко за семейството".
- Като поотраснах, заедно с моя колега и приятел Нико Тупарев започнахме да си каним гости, да организираме тематични кулинарни партита. Когато забравяхме кое как се готви, питахме нашите майки. В един момент съвсем сами започнахме да се справяме и у нас зрееше идеята за кулинарно предаване. Тогава имаше пазарна ниша за такъв формат и ние успяхме да я запълним." Ути признава, че е истински фен на Италия и на италианската кухня. Обожава превъзходното вино, хубавата музика, многото сирена и колбаси със статут на защитени продукти от гледна точка на тяхната регионалност. Какво мисли за пицата и пастата и смеят ли приятелите да го поканят на гости и да го нагостят, ще прочетете на страниците на "Всичко за семейството".
В новия брой ще откриете още:
- Забравена рисунка разбулва историята на Олга Круша
- Дебютиращите режисьорки Ралица Петрова и Светла Цоцоркова и техните филми, спечелили престижни международни награди
- Кристалина Георгиева произлиза от славна революционерска фамилия
- Русенка от Бахамите реди благотворителна изложба в София
- Кариера: Сложете край на психотормоза в работата
- Приложна психология: Свекървата да ви обича? Достатъчно е да ви приема
- Наръчник за родители
Дневен режим за отличници в първи клас
Що е то позитивна дисциплина
- Хит е нарисуваният маникюр
- Диета: Карфиолът вталява и измита токсините
- Мода: Кадифените панталони издължават краката
- Изплетете си топли блузи с цвят на есен
- В кухнята на главния готвач Милен Златев: Домашното готвене бие модерното с по-силни и ярки вкусове
- Бестселър: "Разходка в Париж" на Серена Бърдик