Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5750799 www.bgdnes.bg

Езикът е огромно богатство

С навлизането на глобализацията езиковата компетентност на хората има все по-голямо значение за развитието и напредъка на държавите. Разпространен или рядко срещан, езикът е огромно богатство. Според проведени проучвания в България, над 70% от българите осъзнават необходимостта от владеенето на поне един чужд език.

Въпросът днес не е дали трябва да говорим чужд език. Въпросът е колко езика е добре да говорим, къде да учим и от къде да започнем. Повечето хора избират мястото по препоръки от приятели или от интернет. А от къде да започнем? За целта е добре да се консултираме със специалист, който да определи нивото ни и подходящата учебна система, съобразно нашите нужди и цели.

Като пример за място, където можете да получите качествено обучение и професионално съдействие, препоръчваме езиков център „Лингваклас“, където се преподават английски, немски, френски, испански, руски и български език за чужденци. Офисът се намира в самия център на гр. София. Ще ви посрещнат в приятни и стилни учебни стаи, снабдени с всичко необходимо за провеждането на качествено и съвременно обучение. Мястото е на няколко минути пеша от метростанция „Софийски университет“, наблизо има спирки на тролеи, автобуси и трамваи. На всеки желаещ да учи се предоставят безплатен тест за определяне на нивото на владеене на езика и консултация за най-добрата и удобна форма на обучение за него. Езиковият център работи с последните издания на учебници на водещите световни издателства. Политиката на „Лингваклас“ е обучението да се извършва в малки групи до 7 човека с цел отделяне на максимално време за упражнения и участие на всеки курсист. Можете да се обучавате и в индивидуална форма в удобно за вас време. За улеснение е създадена форма за онлайн заявка за обучение. Езиков център „Лингваклас“ Ви очаква!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама