Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5751303 www.bgdnes.bg

Aladin Foods организира най-голямото надяждане с дюнери за откриването си в Кърджали

Поводът за традиционното състезание е предстоящото откриване на нов обект от веригата за бързо хранене в Кърджали. На 10 септември 2016 г. (събота) в 12:00 часа на бул. „България“ № 47 (ул. „Екзарх Йосиф“, до банка „Пиреос“) Aladin Foods кани всички жители и гости на града да хапнат и да се позабавляват заедно с г-н Дюнер и неговите помощници. Победителят, който ще изяде най-бързо своя дюнер, ще пререже лентата, ще получи титлата КМЕТ на обекта и ще грабне голямата награда, осигурена от компанията.

Кърджали е единадесетият град, в който почитателите на качествената храна могат да хапват в Aladin Foods. Само след седмица предстои откриването на обект в Благоевград, а по-късно и единадесети в София, както и първи франчайз обект в Асеновград.

Реклама

„Aladin Foods продължава да се развива с пълна сила. Качеството, което предлагаме, спазвайки всички стандарти при приготвянето на храна, е нашето най-голямо предимство. Храната ни се приготвя на момента и винаги е топла и с отличен вкус“ - това каза собственикът на компанията Калед Ал Харфан по повод откриването на новото заведение.

Aladin Foods има собствена фурна за производство на арабски хляб в с. Цалапица (Пловдив). Фирмата има и фабрика за разфасоване на пилешко месо в гр. Съединение (Пловдив), както и цех за обработка на картофи. В производствените бази се работи с най-модерните технологии, които отговарят на изискванията за качество, както и на всички европейски стандарти. Aladin Foods произвежда разработения по специална рецепта бял сос „Аладин“, който е любим за клиентите с неповторимия си вкус. Производственият капацитет задоволява нуждите не само на заведенията от веригата, но и на много външни клиенти. Aladin Foods предлага дистрибуция на всички свои продукти за клиенти на едро в цялата страна.

В производството и в обектите за бързо хранене работят над 800 души като броят им непрекъснато се увеличава заради бързите темпове, с които компанията расте.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама