Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5754385 www.bgdnes.bg

Васил Божков-младши проходи, кака му е вече на детска

3 г. и две деца по-късно Ива отново прави ексклузивни интерюта за Нова тв

Три години след като излезе по майчинство, Ива Софиянска-Божкова се връща на работа в Нова тв. Тя ще прави самостоятелна рубрика всяка събота в предаването “Събуди се”, за което снимаше ексклузивни материали и преди първата си бременност.

Светският репортер на Нова тв, която за тези 3 г. роди две деца на съпруга си Антон Божков, започва рубрика “Говори с Ива”. Тя ще е от документални минисериали, в началото за децата на богатите и известните. “Ще направя няколко серии, след това ще мина на друга тема, няма да е безразборно. Първият ми гост е Тодор Батков-младши, вторият - Ангел Караньотов (синът на Аня Пенчева - б.а.)”, каза Ива пред “24 часа”. Тя подчерта, че идеята ѝ е да представи децата на известните в тяхната собствена светлина и с техните занимания, а не в тази на родителите им. Затова ще ги снима на местата, на които се изявяват професионално, а не в дома на родителите им. Така ще се получат раздвижени минисериали, тип риалити.

Реклама

Първото интервю бе излъчено току-що. В анонса преди него, който направи лично в студиото, Ива сподели, че синът на Тодор Батков, който носи неговото име, е изключително възпитано момче, което говори с респект за баща си. И че като маниер изключително много прилича на него, въпреки че двамата са визуално са различни.

Ива прекрасно знае какво е да си детето на ВИП. “Бях известна като дъщерята на Стефан Софиянски, но след 10 г. искам хората да казват, че той е бащата на Ива Софиянска”, казва със закачка светският репортер на Нова тв. Колегата ѝ Мон Дьо, с когото тя е в изключително топли приятелски отношения, продължава да прави своята рубрика в неделните издания на “Събуди се”.

Пред “24 часа” Ива разказа и лични вълнуващи новини - дъщеря ѝ Мая, на 2 г. и 9 месеца, вече ходи на детска градина. Синът ѝ, който е кръстен на дядо си Васил Божов и преди месец направи годинка, пък е проходил тази сряда.

“Събуди се”, което се излъчва сутрин в събота и неделя, е и с нов декор. Предаването не е излизало в отпуск, затова пък се променя за есенния тв сезон. Гости в токшоуто тази събота ще са още президентът Петър Стоянов и тв водещата Миа Сантова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама