Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5759057 www.bgdnes.bg

Дует “Авеню” правят песен за “Откраднат живот”

“Дует “Авеню” написаха песен специално за “Откраднат живот”, обяви продуцентът на серила Евтим Милошев, като допълни, че парчето е страхотно.

Заглавието му е “Лъжа”. Видеото предстои да бъде заснето. То, разбира се, ще бъде свързано с тематиката в сериала. Дори ще бъдат използвани декорите от “Откраднат живот”.

Реклама

“Лъжа” не е единствената изненада, която “Откраднат живот” ще поднесе на феновете. Те ще могат да видят как целият екип работи по втория сезон на сериала днес между 8,30 и 12 ч. Тогава зрителите спокойно ще могат да се разходят в болница “Свети Кирил” и да поговорят с актьорите в почивките между снимките.

Почитатели на първия български сериал на медицинска тематика не липсват. След като във фейсбук страницата на продукцията се появи инициативата “Фен с роля”, много хора кандидатстваха, макар и за кратко участие в продукцията. Някои дори предложили заболяванията, от които са страдили, да бъдат включени в сюжета. Появила се жена със синдрома, от който в сериала страда д-р Василев (Алек Алексиев).

Вторият сезон тръгва довечера по Нова тв. В него зрителите ще видят героинята на Йоана Буковска напълно променена. “Дотолкова маските падат, че ще видите Виолета с лицето на Йоана, тоест без никакъв грим”, казва актрисата. Мария Каварджикова, която е в образа на кротка съпруга на професор Генадиев, също ще претърпи пълна промяна и ще покаже на какво е способна Евгения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама