Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5764406 www.bgdnes.bg

Дъщерята и зетят на Мира Радева представят дебютния си албум

Two Cities One World в лицето на Анна и Джаред Катур ще представи първият си албум на живо в Sofia Live Club, където ще накарат света да изчезне за миг с неповторимото си соул, джаз и фънк звучене. Дуото се състои от дъщерята и зетя на известната социоложка Мира Радева.

Let the Whole World Disapear е името на дебютния им албум от 12 авторски песни ( 10 на английски и 2 на български език ). Албумът е записан в България с български музиканти в Пасифик Студио и продуциран в САЩ в студиото на Андрю Стивън - Ейтфолд рекърдс.

Реклама

Неразделното дуо Анна и Джаред Катур се срещат в далечната Америка - и то не къде да е, а в Институ та на музикантите в Лос Анджелис, Калифорния. Любовта им е пренесена и в творчеството на двамата професионалисти. Анна е добре позната от бандата Sound Solutions, а докато е в Америка пее на една сцена със Стиви Уондър, Шака Кан, Ерик Бенет, Майкъл Стоун. На дипломирането и присъства Алис Купър, а Ани получава най-голямата награда на класа по пеене – Autstanding artist – изключителен артист и музикант. Джаред е преподавател, автор, музикален директор и композитор. На поп-рокфеста в Несебър тази година талантливите музиканти обраха всички престижни награди, включително Гран при, а Джаред беше почетен с наградата за най-добър китарист, която лично му връчи китарист номер едно на България – Иван Лечев.

Рамо до рамо с тях на сцената ще застанат и Матей Христосков (барабани), Евден Димитров (бас), Пиеро Епифания (перкусии), Елена Сиракова (вокал), Катя Кръстева (вокал) и Денис Гоев (тромпет).

Отваряне на врати: 20:00ч.

Начало: 21:00ч.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама