Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5766195 www.bgdnes.bg

Малък Тошко забрави кака си. Не се появи на ревюто й за първи път от години

Жени Живкова събра „ВИП брадър“

В своеобразен втори „ВИП брадър“ се превърна ревюто на Жени Живкова, но изненадващо сред съквартирантите го нямаше брат й - Тодор Славков. За първа година Малък Тошко не се появи по време на шоуто на сестра си, което традиционно събира цялата фамилия Живкови.


Обикновено известният със скандалните си прояви дори и в къщата на „ВИП брадър“ Тодор Славков се появява, докато ревюто още тече и се промушва незабележимо. Този път до края на шоуто той не бе забелязан.

Реклама


Въпреки липсата на Малък Тошко семейство Живкови бе солидно представено в публиката от третата съпруга на Иван Славков - Валя, както и от бившата половинка на Малък Тошко Силвия с дъщеря им.


Една цяла къща на „ВИП брадър“ изгледа новата колекция на модната къща на Жени Живкова. На първия ред бе адашката - Жени Калканджиева, която през цялото време се бореше с дъвка в устата си.

Бившата шеста по красота в света малко е позагубила от звездния си блясък, тъй като показа по-пълна фигура от тази, с която сме свикнали да я виждаме. Жени впечатли и с доста шарена чанта. На нея на зеления фон на плата бе направен огромен шарен бухал, целият от различни по цвят и големина кристали.
Наред с нея от бившите съквартиранти бе и Иво Танев, който през цялото време бе зает да следи зорко малкото момиченце, с което дойде на ревюто.


Някъде назад в редиците бе и друга бивша съквартирантка - журналистката Соня Колтуклиева. Тя се бе скрила под странна шапка тип таке, цялото на бляскави частици и слънчеви черни очила, които закриваха половината й лице.


Политическата агитка на ревюто също не остана назад. Сред тях бе семейство Вигенин. Политикът дойде със съпругата си. Кандидат-президентът Татяна Дончева също не пропусна светското събитие, като втрещи някои хора с външния си вид. Дончева бе избрала странна сива блуза, която повече приличаше на плащ. Дъщерята на Румен Овчаров не спря да прави интересни муцки, докато гледаше преминаващите модели.


Искра Радева и дъщеря й Елена Станулова повече бърбореха, отколкото гледаха какво става на подиума.

Актрисата имаше около десет разновидности на украшения по себе си, включително камъни по шапката си, перлени обеци и гердан, златен часовник, че и златен пръстен, а отгоре на всичко и цялата й блуза бе залята от малки камъченца. Така тя отразяваше голяма част от светлината в залата.

Реклама
Реклама
Реклама