Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5775164 www.bgdnes.bg

Жана Бергендорф с разтърсващи разкрития: Мама ме заряза в сиропиталище!

 Нейните мъже ме смазваха от бой, шест години живях в пансион

Малтретирана системно в дома си и оставена да расте без родителска грижа, певицата Жана Бергендорф живее шест години в сиропиталище.
В къщата на "ВИП брадър" Жана разкри за тежкото си детство. Бергендорф живее от 12- до 16-годишна в пансион, след като бива ежедневно шамарена от любовниците на майка си.
"Майка ми предпочиташе мъжете си пред мен. Те ме смазваха от бой, а най-лошото е, че и тя го правеше. Ето защо живях шест години в пансион и не се срамувам от това. Помагаше ми с пари, сякаш мислейки, че парите са достатъчно нещо. Аз търсех майчината ласка, това ми липсваше. За нея беше важно да изкарва пари. Аз съм като нея, аз съм свободна" - разказа през сълзи Жана пред смаяните погледи на фолкпевицата Рени и кака Лара.


Въпреки тежкото детство певицата е категорична, че е простила на родителката си и дори й е благодарна. Бергендорф смята, че сега нямаше да е толкова силна и борбена, ако беше глезеното момиченце на мама.
"Нямаме право да съдим родителите си за техните избори. Мен не ми пука, аз съм научила адски много и съм благодарна за това, което съм видяла" - отсече тя.


Сълзите и разтърсващите признания на психически лабилната изпълнителка не пробудиха съжаление в част от съквартирантите, а точно обратното. По повод житейската драма на певицата кака Лара заяви, че не вярва историята на Жана да е напълно достоверна. Според бившата водеща Бергендорф преиграва и версиите й за детството се разминават на места.
"Според мен не лъже. Заради тези тежки години в момента е такава" - отсече Миглена Ангелова, противопоставяйки се на колежката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама