Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5775588 www.bgdnes.bg

Мисията "Кукли на конци" в Къщата на "ВИП Брадър" свали маските на лицемерието

Марионетките трябваше да отговарят на въпроси, като техните кукловоди бяха тези, които определяха на кои въпроси може да се отговаря.

Едно от най-интересните разкрития направи актьорът Явор Бахаров, На въпрос в кого може да се влюби, той заяви: "Ако трябва да се влюбвам, това ще е в Глория. Това изказване е изключително любопитно на фона на клюките, че именно моделката е разбила сърцето на секссимвола.

Реклама

Лили Вучкова бе една от най-обсъжданите героини в кукления театър на "Големия брат". Тя обяви, че се чувства зле в Къщата.

"Чувствам се изключително глупава, като пълен кретен. Липсва ми семейството, тежко ми е", сподели водещата. Освен това тя бе обявена от повечето съквартиранти като най-мързеливият човек във "ВИП Брадър", което разтрои водещата изключително много.

Тя нападна и бившия телевизионен водещ Роро, като заяви, че е двуличен и нахален. "Той ми лепна етикети, може би вече играе. Направих откритие в тази игра и това е "безобразното нахалство на Роро". Той от своя страна каза, че като една истинска поп-принцеса най-нахална е Жана Бергендорф. Изпълнителката бе набедена и за най-лоша майка.

Щерката на покойния журналист Димитър Цонев пък сподели, че тя се чувства като най-лошата майка, защото е оставила семейството си в труден момент.

"Големият брат" постави като кукловод Жана Бергендорф, а за нейна марионетка Деси Цонева, с която са в открита война от няколко дни. Това нажежи страстите и между тях прехвърчаха поредните искри.

Реклама
Реклама
Реклама