Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5792029 www.bgdnes.bg

Тайсън на разпит във „ВИП брадър“

Съквартирантите ще внимават да не ядосат боксовата легенда

Майк Тайсън ще бъде подложен на разпит по време на престоя си във „ВИП брадър“, разкриха за "България Днес" продуцентите на шоуто. Дълбоко пазената тайна за ролята на бившия световен шампион по бокс в къщата беше разкрита.
Железния пристига у нас в понеделник. Същия ден той ще влезе при съквартирантите и ще остане една нощ.
Продуцентите са организирали специална мисия с участието на най-старшия човек на планетата. Тайсън ще даде пресконференция, а в ролята на журналисти ще се вживеят участниците в риалити формата.
За разлика от обичайните брифинги с медиите, тук въпросите ще бъдат подбрани. Мениджърският екип на американеца е поискал да бъде наложена цензура и да не бъдат задавани питания, които могат да ядосат боксьора. В това число влизат въпроси за изнасилването над Дезире Уошингтън, престоите в затвора и проблемите с наркотици и алкохол на Тайсън.
Бившата суперзвезда в бокса е неконтролируем. Точно преди две години той беше поканен за участие в канадско телевизионно предаване, за да промотира своето собствено шоу и книгата "Безпощадната истина". Тайсън побесня, след като водещият го определи като изнасилвач и започна да го псува.
Очаква се американецът да излезе от „ВИП брадър“ във вторник. Същия ден той ще даде истинска пресконференция пред българските медии, на която ще представи енергийната напитка "Блек Енерджи". Брифингът ще бъде в залата на Кубрат и Тервел Пулеви. Мениджърите на боксьора са поискали специални мерки за сигурност, за да не бъде причакан от свои фенове. Тайсън категорично е отказал да раздава автографи или да се снима със запалянковци.
Американецът е поискал да се види и да поговори с братя Пулеви. Той е обещал да направи специален жест за тях, който остава тайна. Самият Кубрат ще се върне в България специално за посещението на именития си колега. Баткото на Тервел Пулев беше в Германия през последните седмици, където тренира за своя следващ мач.

Борис КРУМОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама