Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5798294 www.bgdnes.bg

Преслава на пилон

Фолкпевицата Преслава се качи на пилона!


Изпълнителката не заработва допълнителни средства като еротична танцьорка, а се е впуснала в новата мания по отслабване чрез акробатика на стълб.


Фолкпевица №1 през последните години вече е посетила няколко тренировки и е усетила чудодейната сила на трудната гимнастика. Преслава се похвалила пред близките си, че не само стопява излишните мазнини, но и чувства тялото си много по-стегнато отпреди стартирането на новото начинание.

Реклама


Гимнастиката на пилон e изкуство, което съчетава танц и акробатика. Наскоро придоби популярност като спорт, който извайва фигурата и поддържа мускулатурата в добра кондиция.


Феновете на Преслава веднага създадоха някои версии какво я е провокирало да се разкърши на металния стълб. Вероятно изпълнителката ще снима ново видео (наскоро самата тя обяви, че е записала песен), в което иска да изглежда зашеметяващо и да натрие носовете на всичките си бивши мъже, които са я изпуснали.


Изпълнителката се появи на снимка, на която се завърта около пилона и изглежда в отлична форма.


Задължителното при спортуването на пилон е трениращата да бъде облечена с къси панталони и потник, като не е препоръчително предварително тялото да е мазано с каквито и да е било лосиони. Видно е, че Преслава се е съобразила с изискванията и е с точната екипировка.


Продължителността на една тренировка е час и половина, като натоварването постоянно расте. Преслава се е бръкнала за едно посещение от порядъка на 10-15 лева, а ако си е извадила карта за няколко посещения, със сигурност тренировките са й излезли доста по-евтини.


През последните години Преслава драстично намали теглото си и на моменти изглеждаше стряскащо слаба. Това веднага провокира коментари дали не страда от някакво заболяване. Самата тя призна, че е здрава, но недоспиването и нередовното хранене са я довели до това състояние. Освен това изпълнителката не иска да се връща към пухкавия си период, с който беше запомнена в началото на кариерата си.

Реклама
Реклама
Реклама