Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5800254 www.bgdnes.bg

Любовен триъгълник гони Бахаров от къщата

Емануела остава с мокри блянове за Тайсън

Актьорът се натиска като за последно с Жана под юргана

Между Жана Бергендорф и Емануела актьорът Явор Бахаров избра свободата и напуска завинаги къщата на „ВИП брадър 2016“!
Решението му изненада съквартирантите, тъй като младокът влезе със заявката да спечели голямата награда, макар с поведението си да не показваше голям интерес към случващото се вътре.


Последната си нощ в риалитито Явор прекара в леглото с певицата Жана Бергендорф, която вече демонстрира, че не е безразлична към него. Бахаров пък публично унижи Жана, като сподели пред останалите, че задникът й е твърде масивен за неговия вкус. Двамата изясниха отношенията си и забравиха за недоразуменията, тъй като се отдадоха на закачливи креватни гимнастики, преди да заспят.


В същото време Емануела, на която Явор преди това отправи директна покана за секс, беше разкъсвана от съмнения дали боксьорът Майк Тайсън я е свалял по време на престоя си в къщата. Според фолкаджийката Тайсън я е гледал особено по време на вечерята и обяснението й бе, че не му е била безразлична. Терзанията на Емануела развеселиха останалите участнички, които започнаха да се шегуват, че и те са имали приключения с бившия световен шампион.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама