Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5858392 www.bgdnes.bg

Преслава стана скелет. Съсипа се от участия всяка вечер

Певицата не прилича на себе си

Преслава е станала само кожа и кости!
Певицата се е стопила в последните няколко месеца, видя "България Днес". Изпълнителката на "До синьо" открай време е вманиачена на тема отслабване, но явно е прекалила с него.
Преси използваше какви ли не диети, за да свали килограми. Тя извая феноменално тяло, но въпреки това чалга дивата реши да отслабва още и още. Когато реши да сваля килограми, Преси спазваше строга диета. Тя се хранеше по няколко пъти на ден, но в малки количества. С тази диета певицата свали повече от десетина кила, но реши, че това не й е достатъчно. Освен това започна да посещава фитнес салона, където никога не беше стъпвал кракът й преди. В последно време изпълнителката дори реши да сваля килограми чрез акробатика.


Феновете на Преслава са в потрес от външния вид на певицата. Изпълнителката изумила посетителите на нощно заведение с кокалестите си крака и ръце. От предишните форми на чалга дивата са се запазили само гърдите й.
"Не прилича на нищо. С всеки изминал ден изглежда все по-слаба. Добре че поне силиконът е още на мястото си, иначе съвсем щеше да замяза на скелет", коментират фенове на певицата.

Реклама


Кокалестото тяло на Преслава явно не се харесва на голяма част от фенове й. На едно от последните участия на попфолк изпълнителката в София е имало куп празни маси. Допреди година, когато певицата от Добрич имаше участия, заведенията винаги са се пръскали по шевовете.
Според някои отслабването на певицата се дължи от преумора. През това лято Преслава се спука от участия. Вместо да си почива, тя се опитваше да посети всеки бар, в който беше поканена. Преси редуваше ту участия край морето, ту в София.


"Това я съсипа. Тя не спи редовно. Всяка вечер е по участия. Организмът й не може да издържи на това темпо. Затова отслабна толкова", категорични са близки до певицата.
С оглед на натоварената си програма покрай студентския празник и коледните празници бившата на Бирмата най-вероятно ще свали още от теглото си. През тази година Преслава ще се раздаде яко покрай 8 декември. За разлика от миналата година през тази тя ще има най-малко три участия в рамките на два дни. Преслава е затрупана с оферти по Коледа и Нова година, но все още не е избрала къде да радва почитателите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама