Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5859149 www.bgdnes.bg

5 ДЕЦА иска Николета

Общо 2 момчета и 3 момичета ще има Лозанова, вещае предсказание 

Интернет предсказание вещае на Николета Лозанова голямо раждане - ще е майка на 5 деца!
"Колко деца ще има Николета? 5! Момчета - две, момичета - 3", пише в предсказанието на Фейсбук, с което Николета сама се фука. Изглежда, че не само тя няма против, ами и е съвсем позитивно настроена към идеята. Ще трябва доста да се потруди между чаршафите, за да донесе на малката Никол още две сестри и две братчета.
Изобщо Ни Ло е доста пробебе настроена тези дни. Освен че се хвали с многодетната прогноза, тя пуска снимки от бебешкия период на Никол и романтични снимки на бившия Валери Божинов. Вярно, че двамата яко се скараха и се разделиха грозно, но дали не е дошъл моментът за сдобряване в леглото? Едно бебе между разделени, но страстни бивши почти винаги помага за "поправяне" на взаимоотношенията - доказано е. Сръбското "дърто коте" на Божинката ще остане с пръст в уста, ако Николета си науми да върне Валери и да го права баща отново.


Иначе Лозанова захлеби бая пачка. Тя се похвали, че участва в новия клип на гръцката мегазвезда Стан. Наскоро татуираният певец изкара дует с Мара Отварачката, който стана хит. За да не остане по-назад, и силиконката се набута между гръцките шамари. Тя обаче не пее, само го играе фатална жена във видеото.
Клипът е сниман от Люси Иларионов и представлява банална драма между корав мъж и сексапилна мацка. Той е гневен, защото са се разделили, и си спомня хубавите моменти, в които тя се носи из къщата рано сутрин по сутиен и тежък грим, а той я снима с видеокамера. Прелюдия към домашно порно...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама