Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5860933 www.bgdnes.bg

Хю Грант смазан от Анди Макдауъл

Завист разтърсва Хю Грант при срещата му с неостаряващата Анди Макдауъл.
Близо четвърт век след хитовия филм "Четири сватби и едно погребение" звездите се срещат отново. Макар да е по-голяма от Хю с две години, Анди по нищо не отстъпва на младите холивудски мацки, с които той си партнира в последните години. 58-годишната актриса успява да спре времето и следите от старостта са незначителни. Освен с липса на бръчки Макдауъл може да се похвали и с перфектна фигура, въпреки че ражда 2 деца. Именно визията на колежката му шокира Хю Грант, чиито посивели коси издават напредналата му възраст.


"Напълно депресиран съм от факта колко по-добре изглеждаш от мен", завистливо подмята Хю по време на срещата им на 20-ата церемония на Холивудските филмови награди.


Синеокият актьор не се слави с добро име по отношение на личния си живот. Досега Хю няма сключен брак, а преди време се оказва, че има връзка с две жени паралелно. Истината излиза наяве, когато и любовниците му го даряват с наследници по едно и също време. Разликата между децата е едва три месеца. Това е и най-вероятната причина британецът да посивее толкова скоростно. Стресът е враг на възрастта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама