Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5863606 www.bgdnes.bg

Жана Янева: Тръмп не е злодей!

Една от най-красивите българки Жана Янева скочи да защитава новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Милиардерът спечели изборите, но веднага след това негови зложелатели започнаха да предвещават апокалиптични сценарии за бъдещето на Америка и на планетата Земя. Жана се познава лично с Тръмп от конкурса „Мис Вселена“ в Лас Вегас през 2012 г. След края на надпреварата богаташът лично пожелал да поговори с Янева.
"Доналд Тръмп не е злодей, както някои го изкарват - сподели миската. - Практика е в една кампания да се показват кирливите ризи на хората. Зарадвах се, когато разбрах, че е спечелил. Беше доста изтощителна битка за него. Сигурна съм, че ще управлява добре. От нашето общуване останах с впечатлението, че е джентълмен."
Красавицата има голямо желание да посети Ню Йорк и да се види с Тръмп в Белия дом.
"От конкурса „Мис Вселена“ спечелих награда - курс по актьорско майсторство във филмовата академия на Ню Йорк - споделя Янева. - Може би сега ще се възползвам, защото никога не съм била в града. Ще се възползвам, за да отскоча и до Белия дом във Вашингтон."
Срещата между Тръмп и Янева преди четири години продължава 30 минути. Милионерът, чиито три жени имат славянски жилки, прави комплимент на Жана. Предлага й да работи за неговата агенция "Тръмп моделс".
"Отказах, защото не исках по това време да се местя в САЩ - признава Жана Янева, която след месец ще участва на голямо модно дефиле в Париж. - По време на нашия разговор той ми даде няколко житейски наставления. Харизматичен е, макар и да е краен във възгледите си."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама