Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5863992 www.bgdnes.bg

НИКОЛЕТА УВИСНА . Гола в студа, хората я зяпат

Минава на основен ремонт: филъри в устните, скули, опъване на бръчки

Гравитацията не прощава на никого, нито даже на Николета. Всичко върви в една посока - надолу. Както ябълките падат от дървото, така и филърите, ведно с кожата на плеймейтката, тръгват към пъпа й.


Само топпапараците на "България Днес" ви показват истинската Николета. Не онази, която е тежко ретуширана в списанията, нито онази от тв студиото, където прожекторите са нагласени специално за нея.

Реклама

Това е истинската Николета - с неразпознаваемо лице, бръчки, дефекти от пластичните операции, разпърпани екстеншъни в косата. Ясно се вижда, че и тя е човек като всички нас с несъвършенствата си. Единственото общо между "Николета от списанието" и "Николета от улицата" е голотата.


Топпапараците ни уловиха скандалната мацка да перка по гол корем и кръст броени дни преди декември.

В името на сексимиджа тя рискува здравето си. С преливащ от гримове несесер в ръце най-скандалната силиконка отиде на записи в студиото. По краткия път между паркинга, където остави джипа, и работното място тя успя да навлече върху себе си погледи на шокирани минувачи. "Простосмъртните", всички до един с якета, шуби и шалове, не можеха да повярват на гледката. "Само на пингвините и... плеймейтките не им е студено зимата!", отбелязаха те.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама