Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5921900 www.bgdnes.bg

Гери-Никол се разгони . Този път прекали.. (Снимки и Видео)

Певицата тресе задник и търси кой да я "бара"

"Яката дупара - кой ще я бара?! Кой ще я бара, бара, бара, бара! Барай я!"


Ако някой си е мислел, че Гери-Никол не може да бъде по-скандална от това, което досега е показала (а тя е показала доста), дълбоко се е объркал.


Току-що навършилата пълнолетие бивша нимфетка излезе с новото си парче "Готина и луда", което е пряк конкурент по слава на друга свежа песен - "Издислав" на Фики .

Реклама


Клипът на "Готина и луда" вече е факт и само за няколко часа успя да събере към 300 хиляди гледания. Причина за тоталния успех е заобленият, налят и подобен на негърски задник на Гери-Никол.

Тя го заголва, тя го вее, тя го тресе, клати и най-важното - приканва всички възбудени фенове да барат "яката дупара". Изключително еротична хореография...
Като цяло в песента не се пее нещо по-различно от това.

Гери-Никол обяснява, колко е "готина и луда", как тя е "шефката", как не бива мъжете да й казват какво да прави, защото не е омъжена, въобще - нищо по-различно от която и да е чалгаджийка, която се прави на голямата работа и възпява тялото си.


"Тоя път прекали малката Гери-Никол. Така открито да си търси тъпкач, не я ли е срам?!", "Каква дупара наистина е отпрала, още малко и ще е като Андреа", "Много е разгонена", коментират доволни и недоволни от видяното в клипа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама