Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5972043 www.bgdnes.bg

Огромни гърди за Русата Златка

Русата Златка постави рекорд сред плеймейтките!


Изкусителната блондинка е горда притежателка на нови огромни силиконови гърди, с които буквално отвява конкуренцията си, видя "България Днес". Още по-фамозното в случая е, че моделката си е уголемила бюста с две операции, които е направила само в рамките на един месец.


Чисто новите си гърди Златка показа за пръв път на партито по случай рождения ден на колежката си Светлана Василева, което беше в края на миналата година. С елегантна черна рокля и предизвикателно деколте плеймейтката мигновено прикова погледите на присъстващите и от двата пола.

Реклама


Самата Златка се похвали, че си е направила операциите съвсем наскоро. "Не мисля да спирам дотук, ще продължа с уголемяването. Искам ги още по-големи", заяви с усмивка сексапилната мадама. По време на интервенциите са били поставени импланти, които се равняват на 900 кубика силикон. Малцина са жените в България, които могат да се похвалят с толкова обемни женски форми.


На партито Златка отново блесна с предизвикателното си поведение, като не спираше да танцува и да се забавлява. Силно впечатление направи фактът, че моделката отново беше сама, и това за пореден път провокира въпроси дали има приятел, или се наслаждава на свободата си. Последният официален мъж в живота й е ММА боецът Георги Валентинов. От дълго време двамата не са се появявали заедно на официално събитие и затова се зародиха слухове, че връзката им може да е приключила. С уголемяването на гърдите пък се засилиха спекулациите, че вероятно си търси нов мъж и затова иска да има още по-впечатляваща визия. И резултатите не закъсняха - още на купона Златка беше ухажвана от атлетични мъже, но избра забавлението пред изпадането в любовни истории в навечерието на празниците.
Русата Златка не изглеждаше никак тъжна. Напротив - не спираше да се усмихва, а тема щ1 стана новият й бюст. Дамите на партито искрено се зарадваха на придобивката й, а някои от тях дори ги пипнаха, за да се уверят в качеството им. Големината им пък беше видима за всички и наистина впечатли с мащабност.


В момента Златка се е захванала сериозно с дизайнерска дейност и продава рокли. "България Днес" научи, че бизнесът й се развива изключително успешно и се радва на много добри продажби. Преди години плеймейтката създаде агенция за организиране на сватби, но проектът фалира и тя го изостави. Модният бизнес й осигурява много добри доходи и за момента тя категорично отказва да прави еротични фотосесии, с които изгря в началото на професионалната си кариера на модел.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама