Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6002350 www.bgdnes.bg

Измама в "Пайнер"

 Манипулации спряха анкетата за наградите, Фики прецака колегите

Поредна измама лъсна в музикалната компания "Пайнер".
Видна манипулация в резултатите от вота на зрителите прекрати гласуването за тазгодишните награди на телевизия "Планета". Анкетата е прекратена и върлите чалга фенове вече не могат да гласуват за своите любимци.


В сайта на фирмата има съобщение, че гласуването е прекратено заради измама.
"За жалост от няколко дни експерти на телевизия "Планета", както и наблюдателни зрители алармираха за нелогични промени във временните резултати при някои от позициите в отделните категории. Всичко това накара ръководството на телевизия "Планета" да не приеме резултатите за правдиви и да прекрати "Изборът на зрителите - 2016" - гласи част от информацията.


Причина гласуването да бъде прекратено е, че вотът за Фики Стораро само за една нощ рязко е дръпнал напред. В три категории Фикрет води в класацията, след като в началото беше едва на трето място. Най-видна е манипулацията в категорията „Певец на годината“, където младокът успя да изпревари само за часове лидера Константин.
Гласовете за Преслава също изведнъж се увеличиха. Докато изпълнителката в началото можеше само да диша прахта на колежката си Галена, то за една нощ успя да я настигне в две категории.
Измамата с вота накара организаторите да прекратят гласуването, което е втори удар за тазгодишните награди. Както "България Днес" вече писа, церемония по връчване няма да има след ексцесиите миналата зима.
Все още не е ясно дали ще се поднови гласуването, но с нов регламент, или чалгарите тази година ще останат без статуетки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама