Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6043710 www.bgdnes.bg

Ани Хоанг избухна: Моника е к*рва!

Не се пее за госпожица Валериева, прави се на ударен Люси Иларионов

Огромен скандал разтърси чалга средите! Певицата Ани Хоанг наругава жестоко някое момиче и я нарича, че е к*рва като Моника. Феновете на попфолка у нас веднага заподозряха, че в песента се пее за Моника Валериева.
В песента се пее: "Ти си ми сянка на мене, падни, п*тко, до мене", "толкова си долна, пада ти долнището и се вижда чудовището".
Както е известно, плеймейтката и годеникът на Ани Хоанг Люси Иларионов се съдят. Причина за това е, че продуцентът нарече Валериева "платена", което обиди плеймейтката.
"В песента не се пее за госпожица Моника Валериева - категоричен бе пред "България Днес" Люси Иларионов, който е автор на половината текст от парчето. - Избрахме името Моника, защото то най-добре се римува с хроника. Това, че някои се припознават в тази песен, аз няма какво да направя. Няма само една Моника, има хиляди, стотици. Това е все едно да има само едно куче Шаро", каза още Иларионов.
Автор на песента, която се споделя из всички сайтове, освен Люси са и група "Скандау". Те са си застанали с името в това парче, категоричен е Люси.
"Песента изтече в интернет, преди да я пуснем. Още няма заглавие. Тези, които се появяват из интернет, са сложени от фенове", каза Иларионов.


Той сподели, че делото, което Моника Валериева заведе срещу него за клевета и обида, върви. Следващото заседание е насрочено за идната седмица.
"С Моника не си говорим. Не ми се е обаждала за песента. Чух, че си е изляла душата в социалната мрежа само. Пак казвам, в песента не се пее за госпожица Валериева", добави продуцентът и годеник на Ани Хоанг.

Реклама
Реклама
Реклама