Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6046964 www.bgdnes.bg

Лепа Брена засече Гришо

Грандамата на балканската музика Лепа Брена се е видяла с любимеца си Григор Димитров, както се закани преди време. Това разказаха пред "България Днес" свидетели на срещата.


Изпълнителката пристигна инкогнито в България в сряда вечерта и веднага се отправи към хотела си в столицата. Целта на Лепа Брена е да гледа тенис турнира в София, а огромното й желание е да се види с Гришо. Желанието й се сбъднало почти мигновено, тъй като най-добрият ни тенисист се оказал в същия хотел. Срещата им била спонтанна и набързо, но Лепа Брена била изключително доволна от първия си личен контакт с Димитров.

Реклама


"България Днес" разполага с ексклузивни снимки от пристигането на юголегендата у нас, но няма официални фотоси от срещата й с Григор. Певицата е заложила на строго официален костюм с панталон, които допълва с лъскави обувки и чанта. Сериозна група от асистенти и охрана я следяха при всяка нейна стъпка, както приляга на истинска звезда.


Лепа Брена беше сред публиката в зала "Арена Армеец" и лично наблюдава първия мач на Гришо на българска земя. Появи се информация, че тя дори ще успее да стигне до съблекалнята му, за да могат да си поговорят на спокойствие и далеч от хорските очи.


Любовта на юголегендата към спортистите с ракета в ръка не е случайна. Вече няколко десетилетия тя е омъжена за прословутия сръбски тенисист Слободан Живойнович. Той обаче не проявявал грам ревност и затова нямал проблем с увлеченията на съпругата си. Сега сърцето й е развълнувано от далеч по-младия му колега, който има сериозна връзка със световноизвестната певица Никол Шерцингер.


Първоначално Лепа Брена беше обявила, че ще дойде в София със съпруга си, но новината е, че идва напълно сама. Това веднага провокира съмнения дали не идва без половинката си, за да може да обърне повече внимание на българския спортист.
"Следя внимателно тенис турнирите, най-вече Новак Джокович. Григор Димитров е отличен спортист и за в бъдеще ще се развива още повече в кариерата си. Мъжът ми не ме ревнува, защото той като цяло не е ревнив", коментира пред "България Днес" легендата на балканската музика.


Любопитно е, че Лепа Брена пристигна у нас специално заради тенис турнира. Първоначалните предположения бяха, че визитата й е да проследи как върви организацията за концерта й на 8 април в Пловдив. Всъщност певицата ще насочи всичките си мисли и енергия към Гришо, а за грандиозната изява се е е доверила на екипа от специалисти.

Реклама