Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6048713 www.bgdnes.bg

Мис Еротик 2017 Нуши Ценова: Ваня Джаферович излъчва секс

Добромир ДОБРЕВ

Коя е тя?
Моделката Нуши Ценова спечели титлата Мис Еротик 2017. Конкурсът, който се проведе в Пловдив, бе организиран от Мис Силикон Джулиана Гани. Нуши е само на 18 години, зодия Дева и е от Бяла Слатина. Обожава да танцува и да се снима с малко дрехи по себе си. Пред "България Днес" красавицата говори за най-актуалните мъже в държавата.

- Нуши, какво е еротиката за теб?
- Чувството да си харесван от публиката и журито е много по-вълнуващо от самата титла Мис Еротик. Емоциите, които ти предават, когато крещят името и номера ти, са безценни. За мен еротиката е естетика, нежност и красота. Смятам, че конкурсът ми пасна, защото аз обожавам да се снимам полугола и благодаря на Джулиана Гани, че ме обяви за най-достойния секси еротик модел.
- Защо реши да ставаш модел?
- Все още ходя на училище. Хобито ми са танците, обожавам да танцувам и наистина ми се удава. Запалих се по моделството поради причината, че от малка съм адски фотогенична. Веднъж, когато бях на 6, един фотограф беше дошъл вкъщи на гости, ходеше с една семейна приятелка. Като ме видя, се стъписа, след няколко минути започна да ми казва как да заставам и да ме снима. На другия ден поиска да излезем да ме снима на природа и ми каза, че един ден трябва да се занимавам с това.


- Как приемат еротичните ти снимки в училище?
- Приятелите ми много се радват за мен, но останалата аудитория не ме възприема добре. Смятат, че не е приемливо да се снимам полугола на тези години. Но не плащам данък мнение, на мен ми харесва, доставя ми удоволстие и ще продължавам да го правя. Важното е, че хората, които ме обичат, ме подкрепят.
- Книги четеш ли?
- Това, че се снимам в еротични фотосесии, не означава, че не чета книги. Харесвам любовни романи и художествена литература. Любимият ми български автор е Ботев, а любимото ми негово произведение "На прощаване". Най-харесваният от мен предмет в училище е българският език. С това искам да бъде свързана професията ми. Мечтата ми е да стана учителка по български от 5-и до 8-и клас.
- Всички моделки са луди по тенисиста Григор Димитров. Ти от тях ли си?
- Свалям му шапка за успехите и за това, че е един от най-добрите спортисти в България. Според мен не е чак толкова секси. Има хубава усмивка, но определено не е моят идеал за мъж. Не ме е обзела Григоровата мания. Дори да имах тази възможност, не бих си легнала с него.
- Кой тогава е мъжът от мокрите ти сънища?
- Идеалният мъж за мен все още не е намерен. От известните личности бившият футболист и участник в "Сървайвър" Ваня Джаферович адски много ме привлича. Той е едно добродушно, синеоко сладурче, което обича да се плези пред камерата. Много е мил, сдържан и възпитан. Има добра репутация и излъчва секс.
- Харесва ли ти как пее Валери Божинов?
- Не! Противни са ми клипчетата му, затова не ги гледам. Веднъж си пуснах едното и никак не ми беше смешно. Мисля си, че се гаври по този начин със себе си само за да придобие още повече слава и явно успява.
- Певицата Гери-Никол ли е идолът на твоето поколение?
- Гери-Никол е секси, скандална, дива Лолита. Гласовите й данни препокриват цялата тази голота, която показва. А и тя определено има какво да покаже, лошо е, когато няма. Също така ми харесва, че въпреки злобните отзиви тя продължава да прави това, което я кефи. Браво, момиче! И наистина има много яка дупара. Bad girl, good b*tch (лошо момиче, добра кучка - бел. авт.).
- Знаеш ли кой е министър-председател на България?
- Политиката е една от сферите, в които съм най-некомпетентна. Знам, че новият министър-председател се казва Огнян Герджиков. Честито попечителство! Колкото до външния му вид, като го видях, изпаднах в бурен смях, не знам защо. Но в случая не е важно как изглежда, а как смята да подпомогне за развитието на страната ни. Новини гледам, интересувам се какво се случва през деня по света и в България. Много е важно да си информиран, но стане ли въпрос за политика, рязко сменям канала.
- Маги Бадер е новата Мис Плеймейт. Кефи ли те?
- Мацката е много красива и е страшно секси. Победата й е заслужена.
- Имаше слухове, че титлата й е купена?
- Не съм чула нещо такова. И така да е, тя си изпълва нужните критерии, така че не е от значение.
- Ти би ли се пуснала в този конкурс?
- Разбира се! И мисля, че имам нужните качества и външен вид, за да го спечеля!
- В момента цялата си естествена. Не мислиш ли за силиконови цици?
- Може би да, но чак след като родя, защото тогава формата им ще се развали. Силиконовите гърди придават повече самочувствие. На този етап си харесвам гърдите и не мисля, че е нужно да се подлагам на изтезание, защото аз не понасям болката.

Реклама
Реклама
Реклама