Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6053996 www.bgdnes.bg

Фики се СГОДИ!

Даде пръстен, Преслава е в миналото 

Обещахме си с Гюлшен да се обичаме доживот, казва синът на Тони Стораро 

Фики ще става съпруг! Синът на Тони Стораро се сгоди за приятелката си Гюлшен. Изпълнителят на "Из дис лав" доказа сериозните си намерения с пръстен.
"Обещахме си да се обичаме доживот! Обичам те, мое щастие, моя любов!" - с тези думи развълнуваният чалга идол пусна видео в интернет. Клипът е дълъг само секунди, но на него отлично се вижда как Фики слага годежен пръстен на любимата Гюлшен. Той е облечен в бяла официална риза, а тя е в тъмните тонове - точно обратното на дрескода за наближаващата сватба.

Реклама


Младите влюбени получават поздравления на четири езика в интернет страницата на видеото - на български, турски, английски и даже френски. Специална честитка идва от Софи Маринова, която много обича Фики и му следи любовния живот отблизо.
За феновете това е изненада, никой не очакваше толкова бързо да се развият нещата между Фики и Гюлшен. Покрай Нова година той за първи път показа гаджето на снимка; в началото на декември призна единствено пред "България Днес", че е срещнал голямата любов.


"Много е важно моята любов да се хареса на семейството. И трябва да е красива, добра и да ме обича най-вече", каза пред нас Фики. Тези думи не са били на вятъра, защото на клипчето с годежа се виждат и чуват бая хора - цялата рода се е събрала, пляска и се радва. Гюлшен официално е одобрена и приета от всички във фамилията.
"Това можеше да е Преслава, ама тя предпочита други неща и разби сърцето на Фики", мълвят шокирани фенове. Усилените слухове за връзка между Фики и Преси стигнаха своя връх покрай едно тв интервю на Фики, в което той призна, че има връзка с певица, и то много известна. За всички тези думи означаваха само едно - че люби кралицата на лекия жанр Преслава. "Каквото и да е имало между тях, вече е минало-заминало", подкрепят го почитателите и хулят Преслава, че отслабнала ужасно заради проблеми със забранените вещества.


Преди Гюлшан изпълнителят имаше бурна връзка с друга хубавица на име Жулиета. Къдрокосата красавица имаше мераци да пробие в музикалните среди. Фики я уреди в "Пайнер", но бързо усети, че девойката търси само славата и не е искрена в чувствата си, и я разкара.


Фики е толкова влюбен, че по време на сегашното си европейско турне (из Белгия, Германия и Холандия) неотлъчно до него е Гюлшен. От успешните си участия младият Стораро събира солидна пачка за сватбата, която трябва да бъде по правилата - три дена и три нощи, ядене, пиене и свирня докрай!

Не обръща внимание НА ХЕЙТЪРИ

"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен. Това е абсолютна простотия", избухна Фики покрай гаврите с неговото парче на английски.
Той пее за любовта, но подигравчии го скъсаха от бъзици, че не владее езика на Шекспир и не трябва повече да се опитва да пее на английски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама