Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6164576 www.bgdnes.bg

Камелия на концерта на юголегендата: Погребах татко,Брена ми дава сила

4000 души пяха и танцуваха в пловдивската зала "Колодрума" 

Фолкпевицата Камелия погреба баща си и после пя на концерта на Лепа Брена същия ден, научи "България Днес".
Над 4000 души се събраха в събота вечерта в пловдивската зала "Колодрума", за да чуят и видят на живо легендата на балканската музика. Тя беше подгрявана от родните изпълнителки Рени и Камелия, като втората преживяла огромна лична трагедия.
В деня на мащабното събитие Камелия погребала починалия си баща. Изпълнителката била буквално съсипана от мъка и организаторите на концерта й предложили да пропусне изявата. Фолкпевицата стиснала зъби и излязла на сцената, без да покаже огромното си страдание.


"Камелия сподели за трагедията си в кулисите зад сцената. Лепа Брена веднага щом разбра, отиде и я прегърна. Камелия призна, че е имала нужда от такава подкрепа и това й дало сили да се справи с изявата си. Тя винаги се е възхищавала на балканската звезда, но вече наистина усети нейната истинска подкрепа. Пред присъстващите зрители в залата заяви, че баща й вече е на едно по-добро място, и също развълнува многохилядната публика", разказаха пред вестника присъстващите на драматичните сцени зад сцената.

Реклама


Камелия беше похвалена още, че е показала изключителен професионализъм, като пристигнала навреме и по никакъв начин не забавила графика на представлението.
Самият концерт се превърна във фурор. Лепа Брена взриви залата с хитовите си изпълнения. Първата песен, която представи, бе вечният хит "Ти си мой грях", а след това последва канонада от хитове, които спираха дъха на присъстващите.
Лепа проговори и на български. Тя се обърна към публиката с думите: "Аз много обичам да пея в България". След това на английски обясни, че България е най-вълнуващата страна за правене на музика, песни и танци на Балканите. През годините тя никога не е крила колко много симпатизира на страната и затова толкова често гостува у нас. По-късно прие подаден й национален трибагреник и го наметна за радост на хилядите българи.


По време на концерта стотици зрители напуснаха местата си, за да се доближат максимално до сцената, а самата изява беше организирана като дискотека - пространство за танцуване и 3 бара с напитки за настроение.
Голямата изненада на вечерта беше за самата Лепа Брена - изненадващо в гримьорната й се появиха мъжът й Бобан и синът Стефан. Двамата тайно пристигнали от Белград, за да я подкрепят преди излизането й на сцената.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама