Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6168889 www.bgdnes.bg

Мустакът на републиката Милко Калайджиев: Миро да учи стъпката ми

Ваня Джаферович ми е фаворит, журито го подценява 

Иво АНГЕЛОВ

"Виктор Калев е единственият човек в света, който може да ме имитира. На всеки друг ще му е много трудно".
Това заяви пред "България Днес" легендарният певец Милко Калайджиев, след като стана ясно, че в следващия епизод на "Като две капки вода" Миро от "Каризма" ще влезе в образа на мустакатия изпълнител.
"Миро има доста по-кръгло лице от моето и гримьорите ще трябва много да се постараят, за да заприлича на Милко Калайджиев. Предполагам, че ще му сложат маска, за да се доближи до външния ми вид. Предполагам, че пеенето няма да го затрудни изобщо, но с движенията и танците ми ще му е много трудно", коментира мустакът на републиката.
Той посъветва актрисата Милица Гладнишка, която отговаря за сценичното поведение на участниците в „Капките“, да поработи сериозно с Миро. Най-важна била характерната стъпка по време на изпълнение, както и позицията на ръцете.


"Дори и на Виктор Калев до ден-днешен му е трудно със стъпката. Но иначе съм впечатлен как ме имитира. Три пъти съм бил гост в "Шоуто на Слави", а два пъти съм водил предаването с него. Много е добър", похвали го Милко. В този сезон на „Капките“ Калев е член на журито и оценява участниците. Друг негов силен образ - Росица Кирилова, вече веднъж го разочарова, затова сега ще е любопитно да се види каква ще бъде реакцията му от представянето на Миро. Калев е познат в цяла България и като отличен имитатор на Лили Иванова, което перфектно говори за огромния му запас от превъплъщения.
Милко Калайджиев призна, че следи телевизионното предаване и има свой личен фаворит. "Ваня Джаферович се справя повече от отлично. Той полага двойни и тройни усилия повече от останалите, за да се представи на ниво. В шоуто мисля, че е важно не кой как пее, а да влезе максимално близо в образа. Много приятен човек е. Веднъж се засякох с него в Стара Загора и цялото му семейството искаше да се снима с мен", сподели интересни моменти емблематичното лице от Свиленград.


Той призна, че няма търпение да дойде следващият понеделник, за да види как Миро ще пресъздаде образа му. И едва тогава ще може да даде категорична оценка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама