Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6212786 www.bgdnes.bg

Митьо Крика отряза "Британия търси талант"

Имам важна работа, още съм им сърдит - обяснява културистът

Борис КРУМОВ

Димитър Ходжев-Крика мистериозно беше изваден от полуфиналите на популярното шоу "Британия търси таланти". Културистът изби рибата на предварителните кастинги с уникален трик. В рамките на минута успя да строши с голи ръце десет кенчета с бира и две дини. Номерът вдигна залата на крака, а трима от четиримата съдии гласуваха българинът да продължи напред.
Изненадващо Митьо Крика не се появи сред официалните полуфиналисти в страницата на формата и в уикипедия. Оказа се, че той е изваден тайно от надпреварата. Причината за това е мистериозна.
"Няма да участвам на полуфиналите, защото се готвя за друго шоу и състезание - разкри ексклузивно за "България Днес" Димитър Ходжев. - Имам да завърша една специализация и просто нямам време. Да не говорим и че те се подиграха с мен преди години, а аз не забравям. Всичко стана много лично."
Предишното участие на Митьо Крика в предаването беше повече от унизително. Тогава той сложи тухли върху главата си, които бяха строшени от негов асистент с чук. Въпреки атрактивния номер журито директно го изгони от сцената. Най-отвратена беше певицата Алиша Диксън, която и сега гласува срещу Митьо Крика.
"Тя откачи, когато направих комплимент на русата й колежка - добави Крика. - Говорих с продуцентите на предаването за моето решение. Реално не съм подписвал договор с тях. Оставям си вратичка за след няколко години. Мога да направя много яки номера, но ще ги оставя за друг път. Знам, че реалистично никога няма да спечеля, защото не съм англичанин."


Дългогодишният екранен партньор на Анита Мейзер и Киро Скалата не спира със своите луди изпълнения. Наскоро той показа как с голи ръце чупи на парчета стъклено шише с бира.
"Имам амбиции да атакувам индийското шоу за таланти, но ще ми трябват много средства, за да пътувам натам", чертае своите бъдещи планове Митьо Крика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама