Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6217403 www.bgdnes.bg

Боян Радев се стопи

Елитът посрещна Йоана в "Нирвана"

С 10 кила отслабна великият шампион, лорд Минчев с брошка от Генко Генков

Лили АНГЕЛОВА, Пламен КОДРОВ

"Отслабнал съм с поне 10 кила, но се чувствам добре. От години не пия, спазвам режим, много ходя и разбира се, продължавам да се любувам на талантливите ни млади художници", обясни Боян Радев. Шампионът борец и меценат се е вталил и подмладил, видя "България Днес" на изложба в столицата.


Модерни платна и скулптури на известната в цял свят художничка

Реклама

Йоанна Дановска представи акад. Светлин Русев вчера пред очите на родния елит.
В ритъма на изкуството и купона се вля и лорд Евгени Минчев, който отбеляза, че за късмет си е сложил брошка, подарена му от покойния Генко Генков, шеф на "Златният Орфей".

Дизайнерката София Борисова бе в компанията на Деси Тенекеджиева и оцени стила й като "блестящ", след като видя украсата на гърдите й с огромно сребърно и ефектно "Д".


След близо 30 години отсъствие от страната художничката Дановска показа картините си пред световноизвестната Ода Яуне, съпруга на покойния проф. Йорг Имендорф, и куп български звезди, които отделиха внимание на "новия експресивен реализъм", който показва Йоанна.


Иван Лечев и съпругата му, скулпторът Валентин Старчев, Явор Цаков, певицата Диана Дафова и дъщеря й - художничката Лили Сотирова, режисьорът Виктор Чучков-син и много други се насладиха на цветните платна на художничката.

Блестяща форма показа собственикът на галерията - Николай Младжов. Ирина Папазова и дългокраките й топмоделки също се щракнаха за спомен с виповете.

Реклама
Реклама
Реклама