Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6217444 www.bgdnes.bg

Стораро и Карас пили яко преди концерт

Нашенецът забравил да снима клип заради джамборето

Гръцката легенда Василис Карас и българският му последовател Тони Стораро си спретнали яко запиване в София.
Случката с комичен елемент се разиграла броени часове преди големия концерт на комшийския ни изпълнител в зала "Арена Армеец".


Карас и Стораро си другаруват от години и често обичат да засядат по маси. Двамата се разбрали да се видят в столицата, като идеята им била набързо да хапнат и да пийнат и всеки да си ходи по задачи. Типично по балкански двамата подхванали тежка приказка, наздравиците идвали една след друга и малката срещичка се превърнала в здраво запиване в продължение на няколко часа. А само малко по-късно Карас трябвало да излезе на сцената и да забавлява почитателите си.

Реклама


Проблемите от купона били по-големи за Тони Стораро. Покрай наздравиците той забравил, че има да записва клип, и изобщо не се появил на снимачната площадка.
Както музикантите от оркестър, така и целият екип били на терен, но Стораро не се появил до края на снимачния процес. Така работата по новия хит на нашия певец била осуетена, заснети са само кадрите на оркестъра и предстои да се насрочи втора дата за снимки.
На самия концерт Стораро се появи на ВИП маса, която беше разположена точно пред сцената. Там беше седнала и фолкпевицата Димана, която не пропусна да се похвали, че е близо до любимеца си. Карас пък впечатли с шоу, което продължи 1 час и 45 минути, в които той не спря да пее на живо.
Преди появата му атмосферата в залата леко се нажежи, тъй като излизането му се забави, а подгряващите изпълнители ненужно дълго останаха на сцената. Зрители от последните редове се оплакаха, че озвучаването е било ужасно при тях и не са могли да чуят качествена продукция.


Поантата на вечерта настъпи в края на концерта, когато Василис Карас се появи увит в българското и гръцкото знаме, което предизвика вълна от аплодисменти и бурни овации сред присъстващите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама