Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6222634 www.bgdnes.bg

Гей дружинка смазва Крис

Хомообрат на „Евровизия“ в Киев

Доста хора мислеха, че
Салвадор ще спечели, споделя новоизгрялата българска звезда

Хомообрат настъпва на финалния ден от конкурса „Евровизия“ в Киев, като до последно нашият Кристиян Костов е пръв след резултатите на народа. За първи път те не бяха оповестени публично, а бе даден само вотът на държавите, участнички в конкурса.
"Отново гей дружинките в Европа обърнаха конкурса", бяха официалните коментари в страницата на "Евровизия", които не бяха изтрити до вчера следобед. Победителят - португалецът Салвадор Собрал, освен че е спряган неофициално за човек с хомоориентация, е аутист, с лека форма на умствена изостаналост, който чакал трансплантация на сърце.

Реклама


"Значи, разбрахте ли сега? Догодина, ако не пратим някого в будна кома, ще сме най-големите балами!", коментира тв журналистката Албена Вулева, която пусна един от хилядите коментари на българи във фейсбук, които смятат, че първото място на Собрал му е дадено "по милост". Самият Кристиян също изрази леко съмнение, че победителят е заслужавал първото място. "Доста хора смятаха, че Салвадор ще спечели, но мисля, че най-доброто изпълнение беше нашето, не защото на сцената бях аз, а защото съм реалист и по време на полуфиналите наистина не мислех, че съм най-добър, но след тази нощ получих от пресата награда за най-добро сценично представяне. Всички ми казваха, че съм победител и наистина поставих България в топ 3. За това мечтаех от самото начало и най-накрая светът знае, че България може да спечели не само „Евровизия“, а че е истински победител. Благодаря на всички, които гласуваха за мен", каза Кристиян, след като разбра, че остава на второ място. Малко разочарован, той е категоричен, че сигурно няма да участва пак в конкурс на „Евровизия“, защото му омръзнало да е вечно вторият. "Писна ми все да съм най-младият и все да не печеля първото място. Но друг път България ще спечели, сигурен съм", обясни Кристиян.


Фактът, че европейска гей банда смаза Крис, са и голяма част от коментарите на българите, видели с очите си представянето на нашенеца в Украйна. Те и досега са учудени, че никъде не се отбеляза гласуването на "обикновените" хора, а не само на държавите участнички. "Този Салватор едва се държеше на краката си, дрогиран ли беше, какво?", пишат сънародниците ни по света, чиито есемеси никой не отчете. Кристиян Костов излезе с 39 градуса температура, бе загубил гласа си сутринта, но за неговите 17 години се справи блестящо. Той завоюва недостижимото за българи досега второ място на „Евровизия“.

Излезе на сцената под номер 25 и изпълни брилянтно песента си "Прекрасна бъркотия". Оценяващите 42 страни дадоха своите точки, за да определят победителя в конкурса. Българският представител получи 12 точки от Беларус, Македония, Норвегия и Естония. Изпълнението на Кристиян Костов се класира при почти всички оценяващи страни в челните пет места. Окончателната класация обаче се определи, след като се обработиха и гласовете на обикновените хора. Така българският представител на „Евровизия“ твърдо грабна сребърния медал с 615 точки. Златния спечели Португалия със 758, а платината взе представителят на Молдова с 374 точки.

Маги Халваджиян:
Невинаги най-добрите побеждават!

Невинаги най-добрите побеждават, песента на португалеца е нежна и различна. Но да оспорваш вота на журЕто е нещо нормално! Ние не вярваме на никакви журЕта! Нищо, че става въпрос за 42 журЕта!:) ЖурЕтата са пристрастни и тенденциозни понякога! Но да оспорваш вота на публиката от 42 държави си е направо трагедия. Дали да не обявим война на Европа или поне на Португалия!:)

Георги Христов:
Първи си, Кристияне!

Реклама

„В бедна държава и с бездарен продуцент това е страхотен успех!“ Така се изцепи естрадната легенда по повод продуцента на Кристиян - Саня Армутлиева. „Ако португалският самурай е певец, то аз съм...", недвусмислено се изказа изпълнителят. Самият певец пуснал от Гърция, където си почива, есемес за нашето момче. "Първи си, браво", написа Христов.

Рут Колева:
Повръща ми се от вас!

„Португалската песен е красива, добре изпята и изпълнена с финес. Не съм човекът, който ще каже кой е по- и кой е най-, но ми се повръща, като ви чета как хулите съседните ни държави, че са гласували за друг. Превърнали сте се в същите шуробаджашки, геополитически подлоги, които изискват - не по качества и заслуги, а по "близост". Това, което не заслужаваше Крис, е фекалната маса, която се изля върху него - за това къде щял да си занесе наградата, че бил руснак и какво ли още не", категорична бе Рут Колева.


Костов показва гаджето

"Най-сетне да имам време да изляза с приятелката си", това написа победителят ни във фейсбук страницата си, като пусна фото с момичето, което е "взело сърцето му". Тя се казва Нанси и също се занимава с пеене.


Гол задник видяха зрителите

Мъж с брада и завит с австралийския флаг се качи на сцената на „Евровизия“, докато пееше татарската певица Джамали, и си оголи задника.

Ексхибиционистът бе свален кротко и без бой, докато пеееше жената. Тя бе миналогодишният победител и забавляваше публиката, докато се гласуваше. Джамали всъщност стана причина за конфликта с Русия, защото песента й бе в памет на кримските татари.

Обратните смятат конкурса за свой

Най-много гей певци са били победители в конкурса "Евровизия". Началото е през 1958 г., когато от името на Франция първенец става Андре Кловю с песента си "Мон амур". След него е френската представителка през 1977 г. Мари Мириам, а върхът е през 1998 г., когато изпълнителката на Израел Дана Интернешънъл с песента си "Дивна" омая цял свят.

След нея през 2002 г. се нарежда Мари Ен, представителката на Латвия, през 2008 победителят на Русия Дима Билан също признава, че живее с масажиста си. През 2010 г. германката Лена разкрива нежните си чувства към приятелка, а през 2014 г. върхът е за Кончита Вурст от Австрия, която излиза да пее с брада, но признава, че е родена мъж, а впоследствие сменила пола си.

Реклама
Реклама
Реклама