Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6319452 www.bgdnes.bg

Теменужков остана без теменужка

Добромир ДОБРЕВ

Увехна испанската теменужка на Кун Теменужков. Големият футболен талант остана без гаджето си след тежка раздяла, научи "България Днес".
17-годишният нападател скъса с чаровната брюнетка Сана Гутин. Двамата юноши излизаха около година и демонстрираха, че са лудо влюбени. Внезапно между тях е настъпил разрив и всичко приключило с голям скандал. Теменужков е изтрил всички снимки с любимата и статусите, посветени на нея. Според близки до българския национал той е изпаднал в депресия и в последно време не мисли особено много за футбол. Приятелите му са притеснени, че бляскавата кариера, която всички му вещаеха в "Барселона", може да отиде по дяволите.


Именно заради проблемите на любовния фронт Теменужков е взел решение да смени обстановката. Той вече напусна академията на гранда "Барса" и не иска да живее повече в каталунската столица. Теменужков стана шампион в своята възрастова група Ювенил Б, която се състезава в Лига Насионал. Изненадващо в средата на юни от клуба обявиха, че българинът е напуснал по собствено желание.
Все още не се знае къде ще продължи кариерата на най-голямата надежда във футбола ни. Появиха се непотвърдени информации, че той дори може да се пробва в родния шампионат с екипа на "Септември" (София). Кун не говори български език, което може да се окаже проблем в комуникацията му тук. Със сигурност талантът няма да страда от липса на обожателки и златотърсачки на българска земя, така че депресията му бързо може да бъде излекувана.
Освен това футболистът теши мъката с лъскави автомобили. Той позира до гъзарско Porsche Carrera 911. Не става ясно дали спортният звяр е собственост на Теменужков, който ще навърши пълнолетие едва през февруари догодина. Той не за първи път показва, че е маниак на тема автомобили. Преди се фукаше зад волана на огромен джип "Рейндж Роувър".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама